Oktay Aydemir en teamgenoten kiezen voor 90% voor Elsweide

Oktay Aydemir en teamgenoten kiezen voor 90% voor Elsweide

De bekende Arnhemse amateurverdediger Oktay Aydemir van het tweede elftal van AZ 2000 gaat zo goed als rond naar voetbalclub Elsweide uit Presikhaaf. Het elftal waar Oktay Aydemir speelt met bekende spelers als Mustafa Toprak, Zeynel Kaya en Burak & Safak Kardasseven speelt al jaren degelijk voetbal en strijd structureel om het kampioenschap. 

Als vierde geeindigd
Dit seizoen eindigde het elftal van trainer Tuncay vierde in de competitie met 36 punten. Koploper MASV 3 is kampioen geworden in vierde klasse met vijftig punten. De spelers hebben onlangs een vergadering gehad met elkaar en verklaarden met z’n allen te willen blijven voetballen in een elftal.
Nieuwe trainer voor elftal
Het elftal moet wel op zoek gaan naar een nieuwe trainer. Na negen succesvolle jaren heeft trainer Tuncay ervoor gekozen om te stoppen. Verschillende bronnen maken melding van Zeynel Kaya als nieuwe speler/coach van het elftal. Of trainer Tuncay overgehaald kan worden bij een verhuizing naar een nieuwe club wordt nog onderzocht.

Elsweide groeit als kool
Of de spelers zich en wanneer de spelers zich als team gaan aanmelden bij Elsweude is niet bekend. De Arnhemse club groeit namelijk als kool en weet spelers en vrijwilligers aan zich te binden. Het nadeel is dat de groeimogelijkheden bij Elsweide beperkt zijn.
ReactiesRelated Articles

Ophef bij Turkse fans vanwege Joodse scheidsrechter in Amsterdam

Ajax ontvangt op 5 november de Turkse topclub Fenerbahce uit Istanbul. Het is de vierde wedstrijd in de UEFA Europa

VIDEO Mario Gomez schrijft geschiedenis en ‘opent’ Vodafone Arena Beşiktaş

Mario Gomez de eerste speler die weet te scoren in de gloednieuwe Vodafone Arena van Beşiktaş! Hierdoor schrijft hij geschiedenis

Turkse vrouw prankt voetbalfreak en sloopt hele huis

Deze Turkse fan is helemaal klaar voor de wedstrijd van Turkije. Maar is nogal agressief tijdens de wedstrijd. Reacties