Geen Döner-kraampje in het Broek tijdens Hemelvaartsdag

Geen Döner-kraampje in het Broek tijdens Hemelvaartsdag

De vaste klanten van Barlas Döner in het Broek moeten tijdens Hemelvaartsdag uitwijken naar de Hommelstraat waar de jaarmarkt  georganiseerd wordt. Donderdag staat het kraampje dus tijdelijk niet bij de Aldi.

Hemelvaartsdag niet bij de Aldi
Het management van Barlas Döner maakte onlangs bekend dat het donderdag niet bij de Aldi zal staan omdat het kraampje dan aan de overkant van de Leuke Linde in de Klarendal zal staan. Tijdens de jaarmarkt komen tienduizenden bezoekers naar Arnhem om de jaarmarkt te bezoeken. Vrijdag is het kraampje gewoon wel weer terug bij de Aldi.

2 kilometer langer jaarmarkt
De 2 kilometer lange jaarmarkt wordt al sinds 1982 georganiseerd en krijgt vanuit heel Nederland bezoek. Vooral als het heel warm is lopen er op zo een dag vijfttig tot zeventig duizend mensen rond die allerlei kraampjes bezoeken.

Alle winkels aan de hommelstraat en hommelsweg hebben dan hun eigen kraampje met nonfood, lekkere hapjes, fruit, elektronica en andere spullen. Veel bedrijven van buiten Arnhem zijn ook al jaren vaste klant bij de bekendste jaarmarkt van Nederland.

ReactiesRelated Articles

Minder schulden door Vroeg Eropaf-methode

Arnhemmers die mee hebben gedaan aan Vroeg Eropaf, hebben het afgelopen jaar hun schuld fors zien dalen. Bij deelnemers aan

EK Volleybal in Arnhem: Krakers tussen Nederland, Turkije en Rusland

Van 1 t/m 9 april organiseert de Nevobo in sportcentrum Valkenhuizen in Arnhem het EK Volleybal voor meisjes onder de

Rechter keurt Focus filmtheater Arnhem op het Kerkplein toch goed

”De plannen voor het Focus filmtheater Arnhem op het Kerkplein en de stadswoningen op het plein kunnen doorgaan. Woensdag 26