Geen Döner-kraampje in het Broek tijdens Hemelvaartsdag

Geen Döner-kraampje in het Broek tijdens Hemelvaartsdag

De vaste klanten van Barlas Döner in het Broek moeten tijdens Hemelvaartsdag uitwijken naar de Hommelstraat waar de jaarmarkt  georganiseerd wordt. Donderdag staat het kraampje dus tijdelijk niet bij de Aldi.

Hemelvaartsdag niet bij de Aldi
Het management van Barlas Döner maakte onlangs bekend dat het donderdag niet bij de Aldi zal staan omdat het kraampje dan aan de overkant van de Leuke Linde in de Klarendal zal staan. Tijdens de jaarmarkt komen tienduizenden bezoekers naar Arnhem om de jaarmarkt te bezoeken. Vrijdag is het kraampje gewoon wel weer terug bij de Aldi.

2 kilometer langer jaarmarkt
De 2 kilometer lange jaarmarkt wordt al sinds 1982 georganiseerd en krijgt vanuit heel Nederland bezoek. Vooral als het heel warm is lopen er op zo een dag vijfttig tot zeventig duizend mensen rond die allerlei kraampjes bezoeken.

Alle winkels aan de hommelstraat en hommelsweg hebben dan hun eigen kraampje met nonfood, lekkere hapjes, fruit, elektronica en andere spullen. Veel bedrijven van buiten Arnhem zijn ook al jaren vaste klant bij de bekendste jaarmarkt van Nederland.

ReactiesRelated Articles

Gemeente Arnhem gewoon gesloten op vrijdag 5 mei

In een persverklaring maakte de gemeente bekend dat het op vrijdag 5 mei is gesloten.  Reacties

Belangrijk nieuws voor Arnhemse Turken die gaan stemmen

Tussen 21 en 25 oktober kunnen Turkse Arnhemmers ook weer gaan stemmen in Deventer voor de parlementsverkiezingen in Turkije. Arnhem

VIDEO Meisje uit Arnhem ‘mishandelt’ vriendje omdat hij vreemd is gegaan

Een meisje uit Arnhem gaat enorm tekeer omdat haar vriendje vreemd is gegaan met iemand anders. Wat er exact is