Vlogger KeizerEnzo brengt Arnhem leuk in beeld

Vlogger KeizerEnzo brengt Arnhem leuk in beeld

De bekende Arnhemse vlogger KeizerEnzo brengt op een eigenzinnige manier heel Arnhem  en omgeving in beeld. Niet iedereen zit daar natuurlijk op te wachten, ondanks dat het vaak gewoon heel leuk is om KeizerEnzo te zien wandelen met zijn hondje. Onlangs reageerde een ambtenaar nog agressief toen KeizerEnzo om wc-papier vroeg. (foto:screenshot filmpje Facebook)

Opnames aan de Steenstraat
Drie dagen geleden was KeizerEnzo ook te zien op de Steenstraat waar hij opnames maakte voor zijn nieuwste vlog. KeizerEnzo laat Arnhem op een bijzondere en vooral natuurlijke manier zien. Hij loopt langs Turkse koffiehuizen, telefoonzaken en fietswinkels en neemt alles en iedereen op. Als Arnhemmer kom je dan ook alleen maar bekenden tegen waardoor de filmpjes van KeizerEnzo leuker zijn dan vele andere vlogs.

Filmpje al 30.000 keer bekeken
Het filmpje over de Steenstraat is al meer dan 30.000 keer bekeken. De gemeente Arnhem zal vast jaloers zijn op de filpmjes van KeizerEnzo, omdat de gemeente ondanks budgetten van duizenden euro’s nooit zoveel kijkers bereiken om de stad te promoten.

Check de laatste vlog van KeizerEnzo over de Steenstraat:

ReactiesRelated Articles

Rivaliserende Arnhemse groepen nemen maatregelen na schietpartij

Het schietincident van afgelopen dinsdag blijkt een gevecht te zijn tussen twee rivaliserende Arnhemse groepen. De onrust begon in de

Kerst 1963: Cyprioten vermoorden vrouw en kinderen Turkse commandant

Kerst brengt herinnert bij veel mensen ook helaas aan minder leuke herinneringen. In 1963 gebeurde er iets vreselijks tijdens kerst,

Groepje Marokkanen timmeren 1 Nederlandse jongen in elkaar

Deze jongens gaan er met z’n allen op los. De een trap de ander slaat en weer een anders slaat