Car Cleaning Arnhem is op zoek naar versterking

by AMS97531A123 | 29 mei 2017 11:57

De bekende car cleaner uit Arnhem, Serkan Özyilmaz, heeft het behoorlijk druk op de zaak en zoekt versterking.




Car Cleaning
Bij Serkan Özyilmaz is het niet alleen auto’s poetsen. De gepoetste auto’s moeten soms ook worden opgehaald en ook wel een worden afgeleverd op het adres. Car Cleaning Arnhem staat ook bekend om het schoon krijgen van andere objecten dan auto’s. Je moet dus niet raar opkijken als je een luxe boot of een vrachtwagen binnen ziet staan.

Sportliefhebber
Özyilmaz is naast zijn cleaning bedrijf ook actief in verschillende takken van sport. Zelf heeft hij een achtergrond in onder andere taekwondo maar vindt zwemmen, voetbal en eigenlijk sport en sporten erg belangrijk. Zo is hij ook hoofdsponsor van een waterpoloteam.




Vacature
De drukte neemt toe en de kwaliteit moet worden gewaarborgd. Wanneer je dit allemaal wilt waarmaken, kom je erachter dat je meer personeel moet hebben. Langs social media doet de eigenaar van het bedrijf een oproep naar mensen tussen de 18 en 30 die in het bezit zijn van minimaal een autorijbewijs en het liefst in of omgeving van Arnhem woonachtig zijn. Contact met CarCleaningArnhem kan via 0628810529 of De Overmaat 26 in Arnhem.

Source URL: https://haberarnhem.nl/2017/05/29/car-cleaning-arnhem-is-op-zoek-naar-versterking/