Arnhemse vlogger KeizerEnzo opgepakt door politie

Arnhemse vlogger KeizerEnzo opgepakt door politie

De bekende Arnhemse vlogger KeizerEnzo schijnt opgepakt te zijn. De bekende vlogger had al een week geen nieuwe filmpjes gedeeld waardoor niet bekend was wat er aan de hand was. Er was amper informatie en online werd je ook niet wijzer. De vlogger reageerde ook niet op berichten. (foto: Facebook)

Laatste filmpje was van afgelopen woensdag
Zijn laatste filmpje was dan ook van afgelopen woensdag. De beelden van de jaarmarkt aan de Hommelstraat werden maar niet online gezet door de bekende vlogger, ondanks dat hij dat had aangekondigd. Vandaag werd pas duidelijk wat er aan de hand was.

Beelden arrestatie
KeizerEnzo maakte zelf bekend dat hij opgepakt was vanwege een oude straf die hij open had staan. Hij zat de afgelopen zes dagen dan ook vast in Grave bij Nijmegen. De vlogger heeft zelfs videomateriaal van zijn aanhouding en zijn vrijlating die hij op korte termijn online gaat zetten.
ReactiesRelated Articles

DutchMoslims: Uitkering halal of haram als je niks anders doet dan slapen

Of je nu een tokkie bent of een moslim die hele dagen niets anders doet dan slapen is even niet

Supermarkt in Presikhaaf viert 1-jarig bestaan met hapjes en springkussen

Supermarkt Guven aan de honigkamp in de Arnhemse wijk is niet meer weg te denken sinds dat het open is

Turkse Ayran promotie in Nederlandse voetbalcompetitie

Nederland maakt net als andere omringende landen ook steeds vaker kennis met Turkse producten en etenswaren. Turkse bedrijven doen er