BEELDEN Arnhemse wijkagenten pakken tijdens jaarmarkt bekende vlogger op

BEELDEN Arnhemse wijkagenten pakken tijdens jaarmarkt bekende vlogger op

Wijkagent Frank Daeseleer (Arnhem-Noord) en zijn collega Mazlum Becerikli hebben tijdens de jaarmarkt in Arnhem een bekende vlogger opgepakt. Daeseleer maakte hier al melding van via twitter. De bekende vlogger KeizerEnzo was al zes dagen ‘offline’ zonder dat iemand wist waar hij was. Op zijn eigen pagina was het ook doodstil, zonder dat er meer informatie was. KeizerEnzo maakte vanmiddag bekend dat hij vastzat vanwege een openstaande boete. (foto:screenshot facebook)

Iedereen kent KeizerEnzo
Wijkagent Daeseleer kent KeizerEnzo natuurlijk ook waardoor het aanhouden van ‘een gesignaleerde’ vrij simpel geregeld kon worden omdat hij aan het vloggen was tijdens de jaarmarkt. Daeseleer meldde via twitter: ‘Een gesignaleerde aangehouden, moest nog 5 dagen zitten. Was aan het vloggen, kwamen klachten over.’

Op de hoogte van openstaande boete
De zeer flamboyante Arnhemse vlogger KeizerEnzo was natuurlijk op de hoogte van een openstaande boete en ging desondanks het gesprek aan met de agenten. Wijkagent Daeseleer was hier niet van gediend, en arresteerde hem terwijl KeizerEnzo nog aan het filmen was. Ondanks verschillende pogingen van KeizerEnzo werd hij alsnog gearresteerd.

Check de beelden:
ReactiesRelated Articles

Eusebiuskerk bedankt Gemril Pluimveeservice voor belangrijke sponsoring

Gemril Pluimveeservice BV is ook een van de sponsors van De Grote of Eusebiuskerk kerk in Arnhem dat al meer

44-jarige man steekt vrouw neer op straat, voorlopig te gast bij de agenten

In de nacht van zaterdag op zondag is de 44-jarige man aangehouden voor het neersteken van een vrouw. Reacties

15-jarige zwartrijder met vuurwapen wordt aangehouden

Donderdagochtend omstreeks 07:00 uur krijgt de politie een melding van de Nederlandse Spoorwegen. Reacties