BEELDEN Arnhemse wijkagenten pakken tijdens jaarmarkt bekende vlogger op

BEELDEN Arnhemse wijkagenten pakken tijdens jaarmarkt bekende vlogger op

Wijkagent Frank Daeseleer (Arnhem-Noord) en zijn collega Mazlum Becerikli hebben tijdens de jaarmarkt in Arnhem een bekende vlogger opgepakt. Daeseleer maakte hier al melding van via twitter. De bekende vlogger KeizerEnzo was al zes dagen ‘offline’ zonder dat iemand wist waar hij was. Op zijn eigen pagina was het ook doodstil, zonder dat er meer informatie was. KeizerEnzo maakte vanmiddag bekend dat hij vastzat vanwege een openstaande boete. (foto:screenshot facebook)

Iedereen kent KeizerEnzo
Wijkagent Daeseleer kent KeizerEnzo natuurlijk ook waardoor het aanhouden van ‘een gesignaleerde’ vrij simpel geregeld kon worden omdat hij aan het vloggen was tijdens de jaarmarkt. Daeseleer meldde via twitter: ‘Een gesignaleerde aangehouden, moest nog 5 dagen zitten. Was aan het vloggen, kwamen klachten over.’

Op de hoogte van openstaande boete
De zeer flamboyante Arnhemse vlogger KeizerEnzo was natuurlijk op de hoogte van een openstaande boete en ging desondanks het gesprek aan met de agenten. Wijkagent Daeseleer was hier niet van gediend, en arresteerde hem terwijl KeizerEnzo nog aan het filmen was. Ondanks verschillende pogingen van KeizerEnzo werd hij alsnog gearresteerd.

Check de beelden:
ReactiesRelated Articles

Rijksmonument van ca. 1.300 m² in centrum Arnhem verkocht

Strijbosch Thunnissen Winkelmakelaars Arnhem, partner in Dynamis, heeft eigenaar Synchroon geadviseerd en begeleid bij de verkoop van de voormalige dansacademie

Veel aanwezigen tijdens dodengebed Sefer Karakaya

Zondagmiddag vond het dodengebed (Cenaze gebed) van Sefer Karakaya plaats bij de HDV Turkiyem moskee in Arnhem. Sefer Karakaya was

SICN organiseert Bazaar met veel Turkse lekkernijen

Stichting Islamitisch Centrum Arnhem-Noord organiseert vanaf zaterdag 15 oktober weer haar jaarlijkse Bazaar in de wijk. Reacties