BEELDEN Arnhemse wijkagenten pakken tijdens jaarmarkt bekende vlogger op

BEELDEN Arnhemse wijkagenten pakken tijdens jaarmarkt bekende vlogger op

Wijkagent Frank Daeseleer (Arnhem-Noord) en zijn collega Mazlum Becerikli hebben tijdens de jaarmarkt in Arnhem een bekende vlogger opgepakt. Daeseleer maakte hier al melding van via twitter. De bekende vlogger KeizerEnzo was al zes dagen ‘offline’ zonder dat iemand wist waar hij was. Op zijn eigen pagina was het ook doodstil, zonder dat er meer informatie was. KeizerEnzo maakte vanmiddag bekend dat hij vastzat vanwege een openstaande boete. (foto:screenshot facebook)

Iedereen kent KeizerEnzo
Wijkagent Daeseleer kent KeizerEnzo natuurlijk ook waardoor het aanhouden van ‘een gesignaleerde’ vrij simpel geregeld kon worden omdat hij aan het vloggen was tijdens de jaarmarkt. Daeseleer meldde via twitter: ‘Een gesignaleerde aangehouden, moest nog 5 dagen zitten. Was aan het vloggen, kwamen klachten over.’

Op de hoogte van openstaande boete
De zeer flamboyante Arnhemse vlogger KeizerEnzo was natuurlijk op de hoogte van een openstaande boete en ging desondanks het gesprek aan met de agenten. Wijkagent Daeseleer was hier niet van gediend, en arresteerde hem terwijl KeizerEnzo nog aan het filmen was. Ondanks verschillende pogingen van KeizerEnzo werd hij alsnog gearresteerd.

Check de beelden:
ReactiesRelated Articles

Ibn-i Sina begonnen met nieuwe aanmeldingen vanwege enorme belangstelling

Nieuwe leerlingen vanaf vier jaar kunnen zich nu al inschrijven voor het schooljaar 2017-2018. Bij basisschool Ibn-i-Sina groeit het leerlingenaantal

Arnhemmer aangehouden voor heling aanhanger

De man uit Beekbergen ziet zijn eigen aanhanger te koop staan op Marktplaats. Het gaat hier om de aanhanger die

Zo worden politiemensen getraind om u en uw omgeving veilig te houden

Zo trainen de politiemensen hun verschillende vaardigheden. Reacties