BEELDEN Dierense Boys zaal 1 kampioen na moeizame overwinning

BEELDEN Dierense Boys zaal 1 kampioen na moeizame overwinning

Dierense Boys zaal 1 wordt kampioen uit tegen Velocitas.

Bepalende wedstrijd
Vrijdagavond moesten de mannen uit Dieren uit naar Vorden om mogelijk kampioen te kunnen worden. Om 20:00 uur werd de aftrap genomen en de mannen kwamen in beweging. De score van de eerste helft zou ervoor zorgen dat de uit spelende mannen vandaag nog geen kampioen konden worden. Ze gingen namelijk de rust in met een 3-0 achterstand. Mehmet Bulut omschreef de eerste helft als volgt: “Geen concentratie, niet scherp genoeg en het afmaken zat er helemaal niet in, tweede helft gaan we vlammen.” Bulut zelf kwam vanavond niet in actie als speler maar deed zijn werk langs het veld.

Score omdraaien
Er moest iets gebeuren aan de stand om vanavond nog te kunnen zeggen dat ze echt kampioen zouden worden. De mannen hebben er erg hard aan gewerkt en hebben de score weten te veranderen naar een eindstand van 3-5. Doelpunten kwamen van 1x Aldwin Ransijn(officieel reserve keeper) en 4x Cem Zeki van de tweeling Cem en Can Zeki. Zoals op de foto te zien is, is het team de overwinning aan het vieren. Spelers op de foto: Cem, Can, Anthony, Aldwin, Davey, Coen, en Mehmet. De coach Hüseyin Ünal was door privé redenen afwezig maar gaf als commentaar: “Helaas ben ik vanavond afwezig. Ik heb er 100% vertrouwen in dat de mannen met de titel terugkomen, hier heb ik echt geen twijfels over.”




Mehmet Bulut
Een van de bekende namen uit het team is Mehmet Bulut. Op dit moment komt hij nog uit voor DZC Doetinchem maar volgens betrouwbare bronnen gaat Bulut zijn club verlaten. Op de vraag waar hij komend seizoen gaat voetballen zei hij het volgende: “Komend seizoen wil ik dichter bij huis voetballen. Ik wil mijzelf een seizoen lang goed voorbereiden op wat er verder gaat komen. Door dicht bij huis te spelen kan ik mij privéverplichtingen beter tot zijn recht laten komen. Meerdere clubs hebben zich bij ons gemeld maar zoals ik al aangaf, ik wil een seizoen iets rustiger aan doen. Er zijn inmiddels ook al wat gesprekken geweest met onder andere clubs uit de buurt.”

Spelers nemen bloemen in ontvangst






Mehmet Bulut



Related Articles

Hulusi Bulut en Fauozi Azoum winnen belangrijke AUNI-toernooi met Botafogo

Zondag 27 december vond de 31e editie plaats van het multicultureel Auni-zaalvoetbaltoernooi te Hengelo. Het toernooi is weer met een

Dierense Fatih Terim loopt tijdens Dierense derby over tegenstander heen

Afgelopen zondag stond er een oefenwedstrijd Dierensche Boys 3 – Dierensche Boys 5 op het programma.

Huseyin Okal (25) gaat voor succes bij Eendracht

De 25-jarige Huseyin Okal zal vanaf het nieuwe seizoen te zien zijn bij vierdeklasser Eendracht uit Arnhem. 

Geverifieerd door MonsterInsights