Steeds meer klanten kiezen voor Hüseyin Akdeniz bij Kapsalon Köksal

by AMS97531A123 | 3 juni 2017 15:20

Arnhemmer en eerste elftal spelers van Elsweide Hüseyin Akdeniz heeft meer kunsten in huis dan alleen zijn voetbaltalenten. Mr. Trabzon van Arnhem is ook een koning geworden in het knippen van herenkapsel. 

‘Betaald Voetbal’ zat er niet meer in
De bekende barber begon vier jaar geleden bij de bekendste kapsalon van Arnhem, Kapsalon Köksal[1], toen hij een kans kreeg om zijn loopbaan in een andere sector voort te zetten. Hij kwam al vrij snel tot de conclusie dat ‘betaald voetbal’ bij Trabzonspor er niet meer in zat. De rustige Hüseyin begon heel onopvallend aan zijn loopbaan bij Kapsalon Köksal en is daar nu niet meer weg te denken. Iedereen kent hem.

[2]

Steeds meer klanten kiezen voor hem
Steeds meer klanten uit Arnhem en kiezen voor een knipbeurt bij Hüseyin Akdeniz, die de laatst tijd er ook heel anders uit zien dan voorheen. Hij is meer ‘Stylo’ dan voorgaande jaren en valt op met zijn speciale NIKE-outfit. Onlangs kwamen we de bekende jurist Mustafa Bal tegen tijdens een knipbeurt. Vrij kort daarna was ook Elsweide-voetballer Çağdaş Çetintaş aan de beurt die graag geknipt wilde worden door Hüseyin Akdeniz. Volgens bronnen bij Kapsalon Köksal stijgt de vraag naar Hüseyin Akdeniz, ‘terwijl voorheen niemand bij hem geknipt wilde worden. Hij is een begrip geworden in de stad.’

‘Gesponsord door Nike’
Bronnen dichtbij de barber melden ook dat hij gesponsord wordt door Nike, en daardoor tegenwoordig een andere kledingstijl heeft dan daarvoor. Nike Nederland en Hüseyin Akdeniz waren zaterdag niet bereikbaar voor commentaar.




[3]

Endnotes:
  1. Kapsalon Köksal: https://haberarnhem.nl/2017/03/13/mashi-zamani-geniet-van-het-leven-na-verkoop-dailyphone-2/
  2. [Image]: http://www.chicosplace.nl
  3. [Image]: http://www.ozkaraadvocaten.nl

Source URL: https://haberarnhem.nl/2017/06/03/steeds-meer-klanten-kiezen-voor-huseyin-akdeniz-bij-kapsalon-koksal/