Doelman Sinan Bagci kan veel meer dan alleen keepen

Doelman Sinan Bagci kan veel meer dan alleen keepen

Doelman Sinan Bagci schijnt veel meer in huis te hebben dan bekend was. De bekende Arnhemse doelman is onlangs gespot tijdens bouwwerkzaamheden in de nieuwe woning van zijn goede vriend, en tegenwoordig familielid, Muhammed Budak. Na zijn verloving met Esra Budak hoort Sinan Bagci tegenwoordig ook bij een van de grootste familie’s van Arnhem.

Helpen in nieuwe woning Budak
Heel toevallig is het natuurlijk niet dat we de beste Turkse doelman van Arnhem tegenkomen in de nieuwe woning van Muhammed Budak. De verloofde van Sinan Bagci, Esra Budak, is namelijk een nicht van Muhammed Budak. Budak kocht onlangs een luxe woning in Rijkerswoerd waar hij samen gaat wonen met zijn toekomstige vrouw Hacer. In het dagelijks leven is Muhammed Budak juridisch medewerker bij de rechtbank en kon hij wel wat hulp gebruiken tijdens bouwwerkzaamheden.

Laminaat-expert Sinan Bagci
Sinan Bagci schijnt volgens bronnen dichtbij de speler ook goed te zijn in het leggen van laminaat en andere verbouwingswerkzaamheden. De doelman heeft nu eenmaal iets meer gespierde armen dan de gemiddelde voetballer. Hierdoor was hij meer dan welkom bij Budak.
ReactiesRelated Articles

7 t/m 13 september: Week van de Alfabetisering

1 op de 9 Nederlanders is laaggeletterd. Laaggeletterden kunnen onvoldoende lezen, schrijven, rekenen. Of ze kunnen zich digitaal onvoldoende redden

Politiehelikopter traceert grote hennepkwekerij in Arnhem

Wijkagent Eric Hortensius maakte eergisteren melding van een hennepkwekerij dat werd ontdekt dankzij de warmtebeeldcamera van een politiehelikopter in Arnhem.

Restaurant aan de Rijnkade is op zoek naar jou

Het restaurant aan de Rijnkade in Arnhem zoekt naar versterking Reacties