Doelman Sinan Bagci kan veel meer dan alleen keepen

Doelman Sinan Bagci kan veel meer dan alleen keepen

Doelman Sinan Bagci schijnt veel meer in huis te hebben dan bekend was. De bekende Arnhemse doelman is onlangs gespot tijdens bouwwerkzaamheden in de nieuwe woning van zijn goede vriend, en tegenwoordig familielid, Muhammed Budak. Na zijn verloving met Esra Budak hoort Sinan Bagci tegenwoordig ook bij een van de grootste familie’s van Arnhem.

Helpen in nieuwe woning Budak
Heel toevallig is het natuurlijk niet dat we de beste Turkse doelman van Arnhem tegenkomen in de nieuwe woning van Muhammed Budak. De verloofde van Sinan Bagci, Esra Budak, is namelijk een nicht van Muhammed Budak. Budak kocht onlangs een luxe woning in Rijkerswoerd waar hij samen gaat wonen met zijn toekomstige vrouw Hacer. In het dagelijks leven is Muhammed Budak juridisch medewerker bij de rechtbank en kon hij wel wat hulp gebruiken tijdens bouwwerkzaamheden.

Laminaat-expert Sinan Bagci
Sinan Bagci schijnt volgens bronnen dichtbij de speler ook goed te zijn in het leggen van laminaat en andere verbouwingswerkzaamheden. De doelman heeft nu eenmaal iets meer gespierde armen dan de gemiddelde voetballer. Hierdoor was hij meer dan welkom bij Budak.
ReactiesRelated Articles

Vreemde kerstverlichting verklapt mega-hennepkwekerij in Arnhem

En het is weer raak in hennepkweekhoofdstad van Gelderland. Wijkagent Rene Huls maakte donderdagochtend bekend er een kwekerij in de

38-jarige man uit Almelo aangehouden voor beroving 30-jarige vrouw

De 38-jarige man uit Almelo is aangehouden voor een beroving. Reacties

Sommige straten in Arnhemse wijken al enkele avonden pikdonker

Het is al een paar dagen pikdonker in verschillende Arnhemse straten. Zo kregen wij meldingen van bewoners uit Klarendal, Presikhaaf