VIDEO Masturberende taxichauffeur krijgt bezoek van de politie

VIDEO Masturberende taxichauffeur krijgt bezoek van de politie

De masturberende taxichauffeur krijgt een bezoekje van de politie.

Aangesproken
Eerder deze week gingen er meerdere filmpjes rond op sociale media. Op deze filmpjes was te zien hoe de man zich aan het masturberen was. Dit deed hij in de taxi nabij een groot speelveld. Een fietser legde vast dat de geparkeerde chauffeur met zijn geslachtsdeel aan het spelen was aan de rand van de wijk de Kruiskamp in Den Bosch. Het feit dat het bij een speelveld was, zorgde voor extra boosheid van de fietser. De chauffeur ‘verdedigde’ zijn activiteit dat hij de ziekte van crohn zou hebben en heel veel pijn zou hebben.
Bezoekjes
De chauffeur heeft volgens meerdere bronnen gisteren eerst bezoek gehad van twee nogal boze mannen. Hij heeft namelijk klappen van de heren gekregen voor het feit wat hij volgens de mannen in de auto heeft gedaan. Ook zijn de ruiten van zijn huis ingegooid. De politie heeft de man naar een veilige plek overgebracht(is dus niet aangehouden) en onderzoekt of de man in het filmpje inderdaad iets strafbaars heeft gedaan. Geadviseerd wordt om het filmpje waar de handeling verricht NIET te delen.
ReactiesRelated Articles

‘Politie volgt Arnhemse horecagelegenheden vanwege illegale activiteiten’

De Arnhemse politie schijnt achter de schermen druk bezig te zijn met illegale activiteiten bij Arnhemse horecagelegenheden. Bronnen dichtbij de

´Turkenvriend´ Burgemeester Herman Kaiser nog steeds te ziek

Burgemeester Herman Kaiser werd al voordat hij naar Arnhem kwam ´Turkenvriend´ genoemd. De burgemeester van Arnhem, was eerder burgemeester in

Oude oma (77) in Vredenburg beroofd door kleine criminelen

Op de Winschotenstraat in de Arnhemse wijk Vredenburg is maandagavond een 77-jarige oma beroofd van haar tas door twee kleine