VIDEO Masturberende taxichauffeur krijgt bezoek van de politie

VIDEO Masturberende taxichauffeur krijgt bezoek van de politie

De masturberende taxichauffeur krijgt een bezoekje van de politie.

Aangesproken
Eerder deze week gingen er meerdere filmpjes rond op sociale media. Op deze filmpjes was te zien hoe de man zich aan het masturberen was. Dit deed hij in de taxi nabij een groot speelveld. Een fietser legde vast dat de geparkeerde chauffeur met zijn geslachtsdeel aan het spelen was aan de rand van de wijk de Kruiskamp in Den Bosch. Het feit dat het bij een speelveld was, zorgde voor extra boosheid van de fietser. De chauffeur ‘verdedigde’ zijn activiteit dat hij de ziekte van crohn zou hebben en heel veel pijn zou hebben.
Bezoekjes
De chauffeur heeft volgens meerdere bronnen gisteren eerst bezoek gehad van twee nogal boze mannen. Hij heeft namelijk klappen van de heren gekregen voor het feit wat hij volgens de mannen in de auto heeft gedaan. Ook zijn de ruiten van zijn huis ingegooid. De politie heeft de man naar een veilige plek overgebracht(is dus niet aangehouden) en onderzoekt of de man in het filmpje inderdaad iets strafbaars heeft gedaan. Geadviseerd wordt om het filmpje waar de handeling verricht NIET te delen.
ReactiesRelated Articles

Frank Tazelaar nieuwe cultuurman van Arnhem

Frank Tazelaar is benoemd tot ‘stroomversneller cultuur’ Reacties

Nieuwe foto’s van iPhone 7 uitgelekt

Apple gaat in september alle iPhone-gebruikers weer blij maken met een nieuwe versie van de iPhone. Er is nu een

Ondersteuning elektrische mobiliteit voortgezet wegens succes

Arnhem gaat door met het stimuleren van (waterstof-)electrisch rijden. Een subsidieregeling uit 2015 voor het plaatsen van laadpalen en waterstofvoertuigen