Samir Yazılıtaş akkoord met transfer naar nieuwe club

Samir Yazılıtaş akkoord met transfer naar nieuwe club

De vedette van Arnhem en oud-AFC Arnhem trainer Samir Yazilitas is rond met voetbalclub Elsweide uit Presikhaaf. De bevestiging hiervan kwam woensdagnacht toen een verslaggever van HaberArnhem de trainer van Elsweide tegenkwam. Yazilitas speelde afgelopen seizoen met een vriendenelftal bij het derde van SC Velwuezoom, dat onder leiding staat van teammanager Hamit Dilekci. (foto: hetGelderseVoetbal.nl)

Geruchten over gesprek met Elsweide

Op 27 mei publiceerden wij al een artikel dat er gesprekken gaande waren met de ervaren verdediger. Een transfer naar Elsweide was toen nog niet zeker. De Jaap Stam van het amateurvoetbal in Arnhem heeft jarenlang op hoog niveau gespeeld en kampioenschappen meegemaakt met MASV, ESCA en andere clubs. Ook in zijn jeugdjaren was hij een van de opvallendste voetballers uit Het Broek.

‘Goed gesprek met Samir’

De trainer heeft een goed gesprek gevoerd met Samir Yazılıtaş. Vrij snel daarna was er ook een akkoord tussen de verdediger en Elsweide. Yazılıtaş is een van de 22 namen die nu al zeker zijn van een plek bij de selectie van het eerste elftal van Elsweide.



Related Articles

Sterspelers maken debuut tijdens eerste oefenduel Elsweide

20 augustus was een bijzondere zondag voor veel voetbalfans uit Arnhem. De trotse club uit de Arnhemse wijk Presikhaaf, vv

MASV heeft in het nieuwe seizoen alleen maar grote voetbalnamen

De Arnhemse voetbalclub uit Arnhem-Zuid, MASV, speelt in het nieuwe seizoen in de derde klasse. Na jaren van minder succes

De Alpha City Run is voor iedereen

Arnhem – 26-03-2024 | De Alpha City Run is ontstaan uit de droom van organisator en personal trainer Danny van

Geverifieerd door MonsterInsights