Zanger Keremcem aanwezig bij opening nieuwe zaak bekende hairstylist

by AMS97531A123 | 9 juni 2017 03:39

De bekende hairstylist Ahmet Bozdag is al jaren een fenomeen in het stylen van verschillende soorten kapsels. Hij was ook een van de eerste in Arnhem die dit professioneel deed en heeft al ruim 25 jaar ervaring. Ahmet Bozdag Hair & Beauty Academy[1] opende onlangs zijn eerste eigen zaak in Oss, waar ook de bekende Turkse zanger en acteur Keremcem als gast bij aanwezig was.



Ahmet Bozdag al jaren een merk

Ahmet Bozdag is al jaren een merk in Nederland. Sinds ongeveer 1996 is hij actief en heeft hij veel bekendheid gekregen in heel Gelderland en daarbuiten. Hij is bij uitstek een expert op het gebied van bruidskapsels en gala kapsels. Ahmet Bozdag is ook de grote broer van de bekende Arnhemmer Oguzhan Bozdag[2]. De Bozdag’s kennen meer bekenden in de regio waaronder Besiktas-supporter Kadir Bozdag en KNVB-scheidsrechter Ali Bozdag.

Een vrolijke Keremcem (links) met daarnaast Ahmet, Demet Bozdag & Yilmaz Kahraman van Hair World Istanbul[3] 

Veel bekenden uit Arnhem tijdens opening

De opening van de nieuwe zaak in Oss was zeer recent en trok veel publiek aan. Behalve veel familie waren ook veel relaties uit Arnhem uitgenodigd om deze speciale opening bij te wonen. Velen waren dan ook verbaasd toen de Turkse ‘Marco Borsato’ opeens binnenkwam lopen. Behalve Keremcem kreeg ook Oguzhan Bozdag veel aandacht van de aanwezige dames. Velen dachten dat Oguzhan Bozdag ook een Turkse filmster was.

Behalve Keremcem waren ook Demet Bozdag en Yilmaz Kahraman van Hair World Istanbul[3] aanwezig. Demet Bozdag is de zus van Ahmet Bozdag, waardoor ze het niet kon maken om er niet bij te zijn. De nieuwe vestiging van Ahmet Bozdag hair & Beauty Academy[4] is gevestigd aan de klaphekkenstraat 1 in Oss.

Specialisatie van topstylist Ahmet Bozdag

Ahmet Bozdag staat bekend om het stylen van bruidskapsels en gala kapsels. In de nabije toekomst zullen er ook speciale  VIP avonden voor celebrities worden gehouden. Voor de bruid en haar aanhang is er een speciale bruidskamer ingericht met alle voorzieningen . Bozdag [5]is ook gespecialiseerd in OMBRE met OLAPLEX, en hij is ook een partner van OLAPLEX. Dit is de nieuwste techniek op het gebied van kleuring en blondering.
[6]


Endnotes:
  1. Ahmet Bozdag Hair & Beauty Academy: http://www.ahmetbozdag.nl/contact/
  2. Oguzhan Bozdag: https://haberarnhem.nl/2016/06/14/de-schnitzelkoning-van-arnhem-heeft-een-nieuwe-baan/
  3. Hair World Istanbul: http://www.hairworldistanbul.nl/haartransplantatie/
  4. Ahmet Bozdag hair & Beauty Academy: http://www.ahmetbozdag.nl/contact/
  5. Bozdag : http://www.ahmetbozdag.nl/about/#
  6. [Image]: http://www.chicosplace.nl

Source URL: https://haberarnhem.nl/2017/06/09/zanger-keremcem-aanwezig-bij-opening-nieuwe-zaak-bekende-hairstylist/