Ibn-i Sina begonnen met nieuwe aanmeldingen vanwege enorme belangstelling

Ibn-i Sina begonnen met nieuwe aanmeldingen vanwege enorme belangstelling

Nieuwe leerlingen vanaf vier jaar kunnen zich nu al inschrijven voor het schooljaar 2017-2018. Bij basisschool Ibn-i-Sina groeit het leerlingenaantal en is het hierdoor raadzaam om op tijd kinderen van vier 4 jaar aan te melden. 

De directeur van Ibn-i-Sina schrijft in een verklaring dat zij klaar staan om de ouders te ontvangen die langs willen komen. Je kunt ook als ouder contact opnemen door te bellen met 026-4428599 om je zoon of dochter aan te melden.

Cito-score 2015: 536,9
Met een gemiddelde score van 536,9 behoort de Islamitische basisschool tot een van de beste basisscholen in Arnhem. In 2014 scoorden de groep 8 leerlingen nog een 532,1 en een jaar daarvoor was dat 528.

Hoort bij de top 7 van Arnhem
Eerder publiceerden we al een artikel over de nieuwe directeur van Ibn-i Sina, Yucel Aydemir: ‘Dit jaar heeft de groep 8 boven het landelijk gemiddelde gescoord. Ibni-Sina behoort tot de top 7 van de basisscholen in Arnhem.‘ En deze cijfers komen niet uit de lucht vallen, maar worden gepubliceerd op basis van onderzoeken van de onderwijsinspectie.

Voertaal is gewoon Nederlands
De leraren en vrijwilligers bij Ibni-Sina doen er alles aan om de leerlingen te begeleiden en te ondersteunen bij hun ontwikkeling. Zo is de voertaal gewoon Nederlands op school en zijn alle lessen ook gewoon in het Nederlands. Omdat het een Islamitisch basisschool is zijn er ook godsdienst- en Koranlessen. Natuurlijk besteden ze hier op school ook aandacht aan andere godsdiensten.





Related Articles

Turkse halay-feest of Arabische-dansfestijn tijdens Koningsdag in Arnhem kan ook

Op woensdag 26 en donderdag 27 april 2017 viert Arnhem ook Koningsdag 2017. De gemeente is ook druk bezig met

Op deze plekken mag je in Arnhem geen vuurwerk afsteken

Arnhem krijgt steeds meer vuurwerkvrije zones. De burgemeester let hier ook meer op dan voorgaande jaren. 

Parker Hannifin huurt ca. 640 m² kantoor op Industriepark Kleefse Waard

ARNHEM – Parker Hannifin heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten voor ca. 640 m² kantoorruimte in gebouw LB op Industriepark Kleefse

Geverifieerd door MonsterInsights