MASV heeft in het nieuwe seizoen alleen maar grote voetbalnamen

MASV heeft in het nieuwe seizoen alleen maar grote voetbalnamen

De Arnhemse voetbalclub uit Arnhem-Zuid, MASV, speelt in het nieuwe seizoen in de derde klasse. Na jaren van minder succes in de vijfde klasse is het eerste elftal van MASV tegenwoordig een ‘grote jongen’ dankzij verschillende investeringen in de club. (foto: HetGelderseVoetbal.nl)

Promotie naar derde klasse

Na de promotiewedstrijden tegen Broekland (1-2 en 3-0) was voorzitter Eef Kasteel trots op datgene wat zijn elftal had bereikt. Dit kondigde hij aan verschillende lokale media. MASV werd weer op de kaart gezet, en lijkt AFC Arnhem (FC Presikhaaf) te gaan volgen als club met zeer bekende grote voetbalnamen uit de stad.

Grote voetbalnamen uit Arnhem

Trainer Jhon van Beukering doet het aardig met bekende Arnhemse namen zoals Moussa Hamdaoui, Veli Arslantas en Raoul Leenders. En met goalgetter Angelo Siep wordt er altijd wel gescoord bij MASV. Van Beukering gaat in het nieuwe seizoen ook ‘zeker’ knallen dankzij goede spelers die ook hebben gekozen voor MASV. Rifat Bugdayci, Dwayne Grot, Shiwan Hamdaziz en Anthnoy Volgelaar hebben ook al volgens verschillende bronnen een akkoord bereikt met MASV. Topspit Esen Gurbuz volgt misschien ook nog richting MASV.




Related Articles

Bestuur Elsweide grijpt hard in en schorst vier spelers na akkefietje

Het bestuur van Elsweide heeft zware maatregelen genomen naar aanleiding van ongeregeldheden tijdens en na de wedstrijd Elsweide 3 –

Invaller Fatih Alagoz redt punt tegen SDZZ (3-3)

Fatih Alagoz mocht zondagmiddag tien minuten voor tijd invallen van trainer Rasid Gunes. Dit was voor de supersub van Elsweide

Studentendeal: Burgerking & Vitesse-Willem II voor € 17,50

Vitesse heeft een superdeal bedacht om nog meer studenten uit Arnhem naar het Gelredome te laten komen. De kans bestaat

Geverifieerd door MonsterInsights