VIDEO Zo makkelijk neemt een kinderlokker jouw kind mee!

VIDEO Zo makkelijk neemt een kinderlokker jouw kind mee!

Zo makkelijk is het dus om een kind mee te nemen.
Kinderlokkers
De laatste tijd staat het onderwerp ‘kinderlokker’ hoog in het nieuwslijstje van vele grote media. Hoe vaak heeft u bijvoorbeeld zelf gehoord over een kinderlokker of mogelijke kinderlokkers in de buurt? Het komt helaas steeds vaker voor. Hierdoor durven steeds minder ouders hun kind ergens te laten spelen zonder toezicht van een betrouwbare volwassene.

Experiment
Als ouder zijnde kan je dit niet vaak genoeg zeggen. “Je mag niet met vreemde mensen mee/praten, je mag niets van vreemde mensen aannemen” Als jij denkt dat jouw kind niet met een wildvreemde mee zal gaan heb je het hoogstwaarschijnlijk mis. Een bekende Youtuber maakt ouders bewust van het gevaar hoe naïef kinderen wel niet kunnen zijn. In het filmpje hieronder laat hij zien hoe hij kinderen, uiteraard waar de ouders van ingelicht waren, uit de speeltuin mee weet te nemen.

ReactiesRelated Articles

Feestelijke opening Turkse megasupermarkt om 12:00 uur

De Turkse megasupermarkt Guven supermarkt zal dinsdagmiddag (vandaag) om 12:00 uur een feestelijke opening houden. Het management van het bedrijf

Burgemeester Marcouch sluit weer een pand in Arnhem na vondst mega kwekerij

Wie nog niet wist wie de burgemeester van Arnhem is, komt daar vrij snel achter. Ahmed Marcouch, burgemeester in Arnhem,

Vijf redenen waarom de Turkse F16’s wel mochten schieten

Dinsdagochtend schoot het Turkse leger een Russisch vliegtuig neer boven het Turkse luchtruim. De Turken deden dit natuurlijk niet zomaar,