VIDEO Zo makkelijk neemt een kinderlokker jouw kind mee!

VIDEO Zo makkelijk neemt een kinderlokker jouw kind mee!

Zo makkelijk is het dus om een kind mee te nemen.
Kinderlokkers
De laatste tijd staat het onderwerp ‘kinderlokker’ hoog in het nieuwslijstje van vele grote media. Hoe vaak heeft u bijvoorbeeld zelf gehoord over een kinderlokker of mogelijke kinderlokkers in de buurt? Het komt helaas steeds vaker voor. Hierdoor durven steeds minder ouders hun kind ergens te laten spelen zonder toezicht van een betrouwbare volwassene.

Experiment
Als ouder zijnde kan je dit niet vaak genoeg zeggen. “Je mag niet met vreemde mensen mee/praten, je mag niets van vreemde mensen aannemen” Als jij denkt dat jouw kind niet met een wildvreemde mee zal gaan heb je het hoogstwaarschijnlijk mis. Een bekende Youtuber maakt ouders bewust van het gevaar hoe naïef kinderen wel niet kunnen zijn. In het filmpje hieronder laat hij zien hoe hij kinderen, uiteraard waar de ouders van ingelicht waren, uit de speeltuin mee weet te nemen.

ReactiesRelated Articles

Undercover agenten gaan bekeuringen uitschrijven op winkelcentrum Drieslag

De politie in Arnhem-Zuid kondigde onlangs via social media aan dat het met een handhavingsactie gaat komen op winkelcentrum Drieslag.

Alsof alleen buitenlanders vrouwen aanranden?

Mainstreammedia is weer aan de gang. De Telegraaf en de NOS doen enorm hun best om verhalen te vinden over

Nederland slaap lekker! Verkeersboetes worden weer duurder

Het nieuwe jaar begint weer heel erg verfrissend voor alle verkeersdeelnemers in Nederland. Volgens RTL nieuws mogen we ons weer