VIDEO Zo makkelijk neemt een kinderlokker jouw kind mee!

VIDEO Zo makkelijk neemt een kinderlokker jouw kind mee!

Zo makkelijk is het dus om een kind mee te nemen.
Kinderlokkers
De laatste tijd staat het onderwerp ‘kinderlokker’ hoog in het nieuwslijstje van vele grote media. Hoe vaak heeft u bijvoorbeeld zelf gehoord over een kinderlokker of mogelijke kinderlokkers in de buurt? Het komt helaas steeds vaker voor. Hierdoor durven steeds minder ouders hun kind ergens te laten spelen zonder toezicht van een betrouwbare volwassene.

Experiment
Als ouder zijnde kan je dit niet vaak genoeg zeggen. “Je mag niet met vreemde mensen mee/praten, je mag niets van vreemde mensen aannemen” Als jij denkt dat jouw kind niet met een wildvreemde mee zal gaan heb je het hoogstwaarschijnlijk mis. Een bekende Youtuber maakt ouders bewust van het gevaar hoe naïef kinderen wel niet kunnen zijn. In het filmpje hieronder laat hij zien hoe hij kinderen, uiteraard waar de ouders van ingelicht waren, uit de speeltuin mee weet te nemen.

ReactiesRelated Articles

ING sponsort voetbalvereniging Elsweide

De ING Bank sponsort voetbalvereniging Elsweide uit Arnhem. De Turkse Nederlandse voetbalvereniging maakte dit openbaar door de reclameborden te presenteren.

Winkel aan de steenstraat te huur: Afghaanse belzaak of Turkse kapsalon?

Van EK Makelaars verhuurt sindskort een winkelruimte aan de steenstraat in Arnhem. Zo bijzonder is dit natuurlijk niet, er staat

VIDEO Hoezo geen bewijs dat God niet bestaat?

Een filmpje, dat te zien is via YouTube, laat duidelijk zien hoe mensen tegenwoordig omgaan met het bestaan van God