VIDEO Zo makkelijk neemt een kinderlokker jouw kind mee!

VIDEO Zo makkelijk neemt een kinderlokker jouw kind mee!

Zo makkelijk is het dus om een kind mee te nemen.
Kinderlokkers
De laatste tijd staat het onderwerp ‘kinderlokker’ hoog in het nieuwslijstje van vele grote media. Hoe vaak heeft u bijvoorbeeld zelf gehoord over een kinderlokker of mogelijke kinderlokkers in de buurt? Het komt helaas steeds vaker voor. Hierdoor durven steeds minder ouders hun kind ergens te laten spelen zonder toezicht van een betrouwbare volwassene.

Experiment
Als ouder zijnde kan je dit niet vaak genoeg zeggen. “Je mag niet met vreemde mensen mee/praten, je mag niets van vreemde mensen aannemen” Als jij denkt dat jouw kind niet met een wildvreemde mee zal gaan heb je het hoogstwaarschijnlijk mis. Een bekende Youtuber maakt ouders bewust van het gevaar hoe naïef kinderen wel niet kunnen zijn. In het filmpje hieronder laat hij zien hoe hij kinderen, uiteraard waar de ouders van ingelicht waren, uit de speeltuin mee weet te nemen.

ReactiesRelated Articles

VIDEO Tunahan Kuzu zet Wilders op zijn plaats

Geert Wilders kan veel hebben en gaat daar ook regelmatig goed mee om. Dat veranderde toen Wilders tijdens een recente

Helft Nederlanders met dubbele paspoort is Turks of Marokkaans

In Nederland hebben 1,3 miljoen mensen meer dan één nationaliteit. Daarvan is 25% van Marokkaans afkomst en nog eens 25

Mega-kantoorgebouw aan Velperweg verkocht

ARNHEM – Rudius Vastgoed B.V. heeft onlangs een kantoorgebouw gelegen aan de Velperweg 27 te Arnhem van Robeco Structured Properties