18-jarige komt om op het spoor ondanks reddingspoging 58-jarige man

18-jarige komt om op het spoor ondanks reddingspoging 58-jarige man

Een 18-jarige jongen om komt om op het spoor ondanks de reddingsactie.

Lunteren
De 18-jarige jongen uit Lunteren verongelukt op een spoorwegovergang aan de Ruitenbeekweg zijn woonplaats. Een man die de jongen van het spoor wilde halen raakte gewond. Rond 01.00 uur kreeg de politie een melding van een ongeval op het spoor. Toen agenten ter plaatse kwamen troffen ze een 58-jarige man uit Wekerom die lichtgewond was geraakt. De man vertelde dat hij in zijn auto aan was komen rijden en een bromfiets zag liggen. De bestuurder van de bromfiets lag op het spoor.
Reddingsactie
De automobilist heeft vervolgens geprobeerd de jongen van het spoor te halen. Daarbij werd hij verrast door een aankomende trein, en werd daarbij zelf geraakt. De man is voor behandeling naar het ziekenhuis gebracht.

Verkeersongevallenanalyse
Agenten van de dienst Verkeersongevallenanalyse (VOA) hebben ter plaatse onderzoek gedaan, uit dit onderzoek moet blijken wat er precies is voorgevallen. Op basis van de eerste bevindingen denkt de politie dat er sprake is van een eenzijdig ongeval waardoor de jongen op het spoor terecht is gekomen.

De trein heeft een noodstop gemaakt. De passagiers uit de trein zijn met bussen verder vervoerd.ReactiesRelated Articles

Praat mee over dierenwelzijn in Arnhem

Gemeente Arnhem vindt het welzijn van alle dieren die in en om de stad leven erg belangrijk. Maar hoe denk

VIDEO McDonalds zijn oplichters, hij bewijst het

McDonalds houdt mensen voor de gek en laat ze te veel betalen voor hetzelfde. Reacties

Erdogan verbreekt iftar met Turkse soldaten in Cizre

De Turkse president Erdogan was zondagavond in Cizre om de Turkse soldaten op locatie te bezoeken. Reacties