PvdA zoekt gemeenteraadsleden in Arnhem

PvdA zoekt gemeenteraadsleden in Arnhem

De PvdA in Arnhem heeft de kandidaatstellingsprocedure voor de gemeenteraadsverkiezingen in 2018 geopend. Belangstellenden kunnen zich tot en met 1 september 2017 melden bij de onafhankelijke kandidaatstellingscommissie. Voor geïnteresseerden in lokale politiek wordt bovendien een speciale leergang georganiseerd. (foto: PvdA-voorzitter Mark Lauriks)

Volksvertegenwoordigers met hart voor Arnhem
De afdelingsvergadering van de PvdA in Arnhem ging deze maand unaniem akkoord met het voorgestelde profiel voor kandidaat-raadsleden en de gemeenteraadsfractie. De PvdA is op zoek naar volksvertegenwoordigers “met hart voor de stad en de Arnhemmers die er wonen.” Of dat nu vanuit de oppositie of een coalitie is, moeten het kandidaat-raadsleden zijn die “het belangrijk vinden om de tweedeling die in Arnhem op veel gebieden aanwezig is te bestrijden.”

Workshopdag
In aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen wordt de ‘Jan Blasweilerleergang’ georganiseerd, een kosteloze kennismaking met de lokale politiek. Onderdeel daarvan is een workshopdag op zaterdag 1 juli met debattraining en kennismaking met lokale politici en een burgemeester. Het is nog mogelijk je hiervoor aan te melden.



Related Articles

Marte Straatsma volgt Karin Lasthuizen op als PvdA-gemeenteraadslid

Karin Lasthuizen stopt er mee als gemeenteraadslid. Op de website van de PvdA was te lezen dat zij haar ontslag

Martin Wieldraaijer nieuwe voorzitter PvdA Arnhem

De leden van de PvdA in Arnhem hebben Martin Wieldraaijer (54) unaniem gekozen tot nieuwe voorzitter van de PvdA in

‘Corona maakt pijnlijk duidelijk dat kwetsbare wijken nog kwetsbaarder worden’

Geen Marcouch en geen receptie in een volle Eusebiuskerk, maar een videoboodschap van burgemeester Ahmed Marcouch tijdens zijn traditionele nieuwjaarsboodschap

Geverifieerd door MonsterInsights