PvdA zoekt gemeenteraadsleden in Arnhem

by AMS97531A123 | 12 juni 2017 20:53

De PvdA in Arnhem heeft de kandidaatstellingsprocedure voor de gemeenteraadsverkiezingen in 2018 geopend[1]. Belangstellenden kunnen zich tot en met 1 september 2017 melden bij de onafhankelijke kandidaatstellingscommissie. Voor geïnteresseerden in lokale politiek wordt bovendien een speciale leergang georganiseerd. (foto: PvdA-voorzitter Mark Lauriks[2])

Volksvertegenwoordigers met hart voor Arnhem
De afdelingsvergadering van de PvdA in Arnhem ging deze maand unaniem akkoord met het voorgestelde profiel[3] voor kandidaat-raadsleden en de gemeenteraadsfractie. De PvdA is op zoek naar volksvertegenwoordigers “met hart voor de stad en de Arnhemmers die er wonen.” Of dat nu vanuit de oppositie of een coalitie is, moeten het kandidaat-raadsleden zijn die “het belangrijk vinden om de tweedeling die in Arnhem op veel gebieden aanwezig is te bestrijden.”

Workshopdag
In aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen wordt de ‘Jan Blasweilerleergang’ georganiseerd, een kosteloze kennismaking met de lokale politiek. Onderdeel daarvan is een workshopdag op zaterdag 1 juli met debattraining en kennismaking met lokale politici en een burgemeester. Het is nog mogelijk je hiervoor aan te melden[4].

[5]

Endnotes:
  1. geopend: https://arnhem.pvda.nl/kandidaten-voor-de-gemeenteraad/
  2. Mark Lauriks: https://www.youtube.com/watch?v=Gl2YHyIyZYc
  3. voorgestelde profiel: https://arnhem.pvda.nl/wp-content/uploads/sites/24/2017/06/Profielen-PvdA-GR2018.pdf
  4. aan te melden: https://arnhem.pvda.nl/jan-blasweilerleergang/
  5. [Image]: http://www.chicosplace.nl

Reacties

Source URL: http://haberarnhem.nl/2017/06/12/pvda-zoekt-gemeenteraadsleden-in-arnhem/