Twee Arnhemmers (39 en 44) gewond bij steekincident in Park Sonsbeek

Twee Arnhemmers (39 en 44) gewond bij steekincident in Park Sonsbeek

Zondagavond raakten twee Arnhemmers gewond door een stadsgenoot in Park Sonsbeek.




Levensgevaar
De beide gewonde heren zijn buiten levensgevaar maar moesten zich wel in het ziekenhuis laten behandelen. De van slachtoffers en getuigen gekregen signalementen was goed voor de aanhouding van de 24-jarige verdachte die tevens ook stadsgenoot is.

Steekincident
Het steekincident vond plaats rond 17.40 uur op de Ronde Weide in het park. Er was op dat moment een evenement gaande. Toen de slachtoffers vanwege een regenbui wilde gaan schuilen kwamen ze de 24-jarige man tegen die hen om nog onduidelijke reden en kennelijk zonder aanleiding aanviel met een mes. Na het voorval sloeg de 24-jarige op de vlucht. Omstanders wisten een goed signalement te geven. Op basis daarvan zagen agenten omstreeks 18.15 uur de 24-jarige Arnhemmer lopen op de Eusebiusbuitensingel, waar hij werd aangehouden. Bij de Arnhemmer werd een mes in beslag genomen. De man zit voorlopig vast voor onderzoek en verhoor. De beide slachtoffers konden na behandeling het ziekenhuis weer verlaten.






Related Articles

20-jarige komt om na botsing tegen een boom

Donderdagochten heeft er een eenzijdig ongeluk plaatsgevonden aan de Garderenseweg in Ermelo. Bij dit ongeluk is een 20-jarige jongeman uit

Burgemeester Marcouch traint als een beest bij fitnessclub in Arnhem

Burgemeester Marcouch doet toch echt meer dan vergaderen en lintjes knippen tijdens allerlei openingen in de stad. De burgemeester van

Politie zoekt getuigen van verkeersconfict bij Velperbroekcircuit

Ondanks dat het bijna twee maanden geleden is, zoekt de politie alsnog naar getuigen van een aanrijding op het Velperbroekcircuit.

Geverifieerd door MonsterInsights