8 dagen naar Turkije met Corendon al vanaf 149,- euro

8 dagen naar Turkije met Corendon al vanaf 149,- euro

Corendon, bekend van vliegvakanties naar verschillende Europese steden en Turkije, komt met stuntprijzen om nog meer vakantiegangers naar Turkije te brengen. Zo adverteert het bedrijf via social media dat het al vanaf € 149,- vakanties aanbied richting Turkije. Er zijn zelfs vakanties voor 129,- euro.

Lees verder onder de fotoTurkije vakanties al voor 125.- euro

Als je doorklikt naar de desbetreffende Turkije pagina zie je daadwerkelijk dat er 8-daagse vakanties zijn die in juni worden aangeboden voor  maar € 125,-. Het gaat dan wel om drie sterren hotels of zelfs twee sterren hotels die voor spotprijzen worden aangeboden. Vaak is het advies aan Nederlanders om in Turkije minimaal te kiezen voor vier sterren hotels, omdat je dan in de buurt komt van een drie sterren hotel in Nederland.

Corendon is goedkoop in vergelijking met anderen

Corendon.nl is goedkoop in vergelijking met andere vakantieaanbieders naar Turkije. Andere voordelen van het bedrijf zijn dat je gratis kunt omboeken en altijd de laagste prijsgarantie hebt. Als je dus niet wakker ligt van minder sterren en kwaliteit kun je nadenken over deze opties.

ReactiesRelated Articles

Opent financieel adviseur Benimsigortam toch een vestiging in Arnhem?

Sinds het vertrek van Menzis aan de Van Muilwijkstraat 246 zijn er geruchten ontstaan in de stad over een mogelijke

De Gasunie gaat de Schelmseweg afsluiten

De Gasunie gaat de Schelmseweg afsluiten in verband met werkzaamheden aan het gastransportnet. Zij doen dit in goed overleg met

Man wordt van zijn fiets gereden en raakt gewond in Dieren

Dinsdagmiddag raakte een man gewond op het Ericaplein in Dieren.  Reacties