GTA-achtervolging met tientallen agenten bij Gelredome geëindigd in dikke crash

GTA-achtervolging met tientallen agenten bij Gelredome geëindigd in dikke crash

Dinsdagavond was het weer raak in Arnhem. Bij een achtervolging door meerdere agenten werd een verdachte aangehouden na een ongeval bij het Gelredome. Eerder op de dag was het ook raak bij De Monchyplein, wat ook tot hevige reacties leidde. (foto: screenshot youtube)

Melding van een gestolen Volkswagen UP

Agenten kregen een melding van een Volkswagen Up die gestolen zou zijn. Tijdens een echte ‘GTA-achtervolging’ was de bestuurder van de Volkswagen alles van plan, behalve zichzelf overgeven. Dit zorgde dan ook voor een extreme achtervolging in Arnhem.

Tientallen agenten rennen achter verdachte aan

Nabij het Gelredome, op de Batavierenweg, kwam de auto uiteindelijk met veel moeite tot stilstand. De verdachte raakte ook een andere auto tijdens zijn vlucht en kon niet meer verder met de Volkswagen Up. De Volkswagen Up was alles behalve geschikt als vluchtauto. Een lekke band zorgde er uiteindelijk voor dat de verdachte rennend verder moest gaan met zijn vlucht. Hij werd op dat moment ook met veel moeite, meerdere politiewagens en tientallen agenten aangehouden. Een van de agenten was verstandig en vloerde de man op de Batavierenweg.








Related Articles

Youri Roseboom scoort weer voor MASV, Elsweide laat drie punten liggen bij Diepenveen

Bij MASV begint alles weer langzaam te draaien. Het elftal van Dennis van Beukering stond voor de rust heel knap

BEELDEN Beveiliger Media Markt ‘The Bear’ laat oordop-dief en vrienden toch gaan

En weer was het raak bij de Media Markt in Arnhem. Op 4 januari 2017 probeert de bekende beveiliger ‘The

Kelder cafetaria zat bijna vol met 500 hennepplanten

Burgemeester Marcouch heeft iets bijzonders gedaan in Arnhem door voor het eerst hennepkwekerijen te sluiten die nog in aanbouw waren.

Geverifieerd door MonsterInsights