Leendert Combee ook in 2018 lijsttrekker van de VVD in Arnhem

Leendert Combee ook in 2018 lijsttrekker van de VVD in Arnhem

De flamboyante lijsttrekker van de liberalen in Arnhem gaat voor nog een periode in de Gelderse hoofdstad. Leendert Combee kondigde zeer recent in een filmpje aan dat hij ook in 2018 lijsttrekker zal zijn voor de VVD in Arnhem.

Ik woon met veel plezier in Arnhem

”Ik woon met heel veel plezier in Arnhem en het is geweldig om voor deze stad lijsttrekker van de VVD te zijn. De politie is er voor de stad. Dat realiseer ik me altijd. Ook als wij met de fractie, deur aan deur gaan, iedere keer in andere wijk om te vragen waar mensen blij van worden en minder blij van worden. Ik zie jou ook heel graag in de stad of bij jou aan de deur. ”

 

Al acht jaar fractievoorzitter van de VVD

De 48-jarige Leendert Combee is getrouwd en heeft twee kinderen. Hij is al acht jaar lang fractievoorzitter van de VVD en gaat voor zijn derde periode. Combee is ook een van de spraakmakende lijsttrekkers van stad vanwege zijn aandacht voor de binnenstad(parkeren) en veiligheid. Op de website van de VVD heeft Combee ook een boodschap voor geinteresseerden: ”Mijn uitgangspunt is dat mensen wat van hun leven willen maken en dat moet je als gemeente niet verhinderen met bureaucratie en overbezorgdheid.”ReactiesRelated Articles

Talip Aydemir (37) wordt woensdag beëdigd als gemeenteraadslid

Talip Aydemir zal woensdag beëdigd worden als gemeenteraadslid in Arnhem. Aydemir (37) neemt de komende tijd de plek in van Kürşat

PvdA gaat tijdens NLdoet tuintjes opknappen op de Geitenkamp

Op 11 en 12 maart organiseert NLdoet haar jaarlijkse vrijwilligers actiedagen. De afdeling van de sociaal democraten wil daar graag

Arnhemmers krijgen gelijk: Sagsu werd totaal niet serieus genomen in de stad

Artikel is op verzoek van een van een waardevolle en bekende Arnhemmer niet meer online te vinden… Omdat derden de