Cadeauwinkel Avrasya al jaren een begrip in Arnhem

Cadeauwinkel Avrasya al jaren een begrip in Arnhem

Cadeauwinkel Avrasya is al jaren een begrip in Arnhem. Het bedrijf aan de hommelstraat verkoopt van alles aan huishoudelijke artikelen en cadeauartikelen. Er is ook een enorme keuze aan tapijten, matrassen en allerlei soorten kleedjes.

Lees verder onder de foto



Herkenbare locatie in Arnhem

Een verslaggever van HaberArnhem kwam onlangs nog een medewerker van Avrasya tegen die voor de winkel advies gaf aan een klant over verschillende soorten tapijten waar de laatste tijd veel vraag naar is. Omdat de winkel ook op een herkenbare locatie is gevestigd is het de hele jaar door druk. De heer Bozbiyik is ook een van de vaste gezichten bij het bedrijf.

Veel vast klanten

Avrasya heeft veel vaste klanten en is ‘Het’ adres in Arnhem als je geen zin hebt om helemaal naar de IKEA te rijden voor een matras of bordensetten. Zelfs voor lampen kun je terecht bij deze cadeauwinkel. Zelfs voor studenten is het een geschikte locatie om snel en simpel allerlei huishoudelijke artikelen te kopen.



Related Articles

VIDEO Zoon bekende Nederlander wordt geterroriseerd na zijn uitspraak

De zoon van de bekende Nederlander krijgt meerdere bekers bier naar zijn hoofd.

Bekende locatie op industrieterrein IJsseloord verkocht aan nieuwe eigenaar

ARNHEM – Het bedrijfscomplex aan de Veldoven 13 te Arnhem is onlangs verkocht. Het complex van ca. 1.650 m² is

Twee mannen opgepakt met 229.000 euro in auto

De Koninklijke Marechaussee heeft gisteren twee mannen opgepakt bij een grenscontrole omdat ze valse ID-bewijzen bij zich hadden. De mannen

Geverifieerd door MonsterInsights