Deze dame wordt de machtigste vrouw van Arnhem

Deze dame wordt de machtigste vrouw van Arnhem

Vanaf 1 september heeft Ondernemers Kontakt Arnhem (OKA) een nieuwe voorzitter. Petra van Stijn (54) volgt dan de tijdelijke duovoorzitters Peter de Haan en Andrea de Boeij op. Zij waren sinds januari voorzitter nadat Bart van Meer ermee was gestopt. (foto: youtube)



Machtigste vrouw van Arnhem

De machtigste vrouw van Arnhem is bekend als eigenaar van het Arnhemse bedrijf Vebe van Steijn. Het bedrijf staat bekend om haar functie om tankstationondernemers te voorzien van een eigen foodcorner. Daarnaast heeft de machtigste vrouw van Arnhem een wassalon in het Spijkerkwartier en is ze parttime directeur van de Arnhemse Eusebiuskerk. Ze komt ook uit een echte ondernemersfamilie. Bijna een eeuw geleden (1919) kocht haar overoma panden voor haar zeven zonen, zodat ze hun eigen bedrijf konden opbouwen. De Smidse is er daar nog een van. Zij was ook de eerste in Nederland met een waterstoftankstation opende.

Wat is de OKA?

Voor de lezers onder ons die niet weten wat de OKA is. OKA is de grootste ondernemersvereniging van Arnhem en omgeving. Met rond de 350 leden heeft de ondernemersvereniging een belangrijke positie in de stad. De vereniging vertegenwoordigt bijna heel zakelijk Arnhem en heeft een enorme lobbypossitie naar de gemeente toe.



Related Articles

Doelman Sinan Bagci kan veel meer dan alleen keepen

Doelman Sinan Bagci schijnt veel meer in huis te hebben dan bekend was. De bekende Arnhemse doelman is onlangs gespot

FOTO’S Megadrukte tijdens start Giro in Arnhem

De Giro is zaterdag ook gestart in Arnhem. De Etappe van Arnhem naar Nijmegen is hiermee officieel begonnen. Morgen komt

Help mee om Simon (14) te vinden!

Iedereen in en om Doesburg doet zijn best om de 14-jarige Simon te vinden.

Geverifieerd door MonsterInsights