Twee mannen gewond bij steekpartij in Arnhem

Twee mannen gewond bij steekpartij in Arnhem

In de nacht van zaterdag op de zondag vond er een steekpartij plaats in Arnhem.Steekincident
Het steekincident vond rond 01.30 uur plaats op of nabij de hoek van Hugo de Grootstraat / Johan de Wittlaan in Arnhem. Twee mannen van 22 en 24 jaar uit Arnhem werden in de buurt van de hierboven genoemde adressen aangetroffen door de politie en zijn met steekwonden naar het ziekenhuis gebracht. Op dit moment is hun toestand stabiel. Er zijn nog geen verdachten aangehouden.

Ruzie
Een ruzie eindigde in een steekpartij. Het lijkt er nu op dat er een ruzie was ontstaan tussen een aantal mannen die elkaar ook kennen. Wat de aanleiding was voor het conflict, hoeveel mannen erbij betrokken waren en wat er precies gebeurd is, is nog onduidelijk en wordt onderzocht door de politie.

Getuigen gezocht
Omdat de situatie vooralsnog vrij onduidelijk is, is de politie hard op zoek naar getuigen. Heeft u iets over afgelopen nacht gezien of gehoord, neem dan contact op met de recherche via 0900-8844.
ReactiesRelated Articles

21-jarige Marokkaan is sinds afgelopen week spoorloos

De 21- jarige Marokkaan is sinds donderdag 7 juli vermist. Reacties

Slachtoffer steekpartij het Broek heeft geen Turkse nationaliteit

Meteen na de steekpartij in de Valckenierstraat in de Arnhemse wijk het Broek ontstonden er geruchten dat het slachtoffer van

Arnhemmers kunnen weer leningen aanvragen voor zonnepanelen

Arnhemse particuliere woningeigenaren  kunnen weer sinds een paar dagen opnieuw een duurzaamheidslening aanvragen voor de aanschaf van zonnepanelen of energiebesparende