Nicky Hofs keert terug bij selectie Vitesse

Nicky Hofs keert terug bij selectie Vitesse

Nicky Hofs keert terug bij de eerste selectie. Niet meer als speler, maar als assistent-trainer. De 34-jarige Arnhemmer wordt toegevoegd aan de technische staf en wordt een bindende factor tussen de selectie, Jong Vitesse en Vitesse O19. (bron: Vitesse)

Trainer hoogste Academie

Hofs was afgelopen seizoen nog trainer van het hoogste elftal van de Vitesse Voetbal Academie. Daarvoor fungeerde hij enkele seizoenen als assistent-trainer van Vitesse O19. Naast deze functie was Hofs al regelmatig op het trainingsveld bij de selectie van hoofdtrainer Henk Fraser te vinden.

Hofs heeft stappen gemaakt

Technisch directeur Mo Allach: “Nicky maakt een goede ontwikkeling door als trainer binnen de voetbalacademie. Door zijn ervaring als voetballer en leergierigheid als trainer heeft hij stappen gemaakt. We willen de samenwerking tussen het eerste, Jong Vitesse en O19 optimaliseren. Edward Sturing fungeerde natuurlijk al in die rol en met Nicky erbij zien wij op meerdere vlakken een verdere optimalisering hierin.”

Vitesse is mijn club

Nicky Hofs: “Iedereen weet dat Vitesse mijn club is. De afgelopen jaren heb ik stappen gemaakt in het trainersvak. De afgelopen tijd sloot ik al regelmatig aan bij het eerste elftal en dat beviel van beide kanten uitstekend. Ik heb er heel veel zin in om onderdeel uit te maken van de technische staf van het eerste elftal.”





Related Articles

Elsweide-trainer blij met indrukwekkende transfers

Elsweide trainer Harun Köprülü geniet van zijn kampioenschap met het eerste elftal dat is gepromoveerd naar de vierde klasse. In

V.V. Dieren zondag 5 gaat knallen

De mannen van zondag 5 zijn in Duitsland heerlijk de winterstop gaan inluiden. Inmiddels zijn ze allemaal aan het genieten van

Milad Raufi tekent ook bij Anadolu’90

Vlak voor de deadline van de wintertransfer periode trekt Anadolu’90 uit Eerbeek een nieuwe speler aan.

Geverifieerd door MonsterInsights