Nieuwe clubkostuum voor Vitesse bij Only for Men

Nieuwe clubkostuum voor Vitesse bij Only for Men

Bij een nieuwe seizoen horen ook nieuwe clubkostuums. De technische staf en spelers mochten onlangs al langs in Doesburg bij het Mensperience Store van Only for Men. 
Only for Men als sinds 2014 partner

De bekende kledingmerk is al sinds 2014 betrokken bij Vitesse als partner. Elk seizoen worden technische staf, Raad van Commissarissen, directie en management gekleed door Only for Men. Vitesse zal in het nieuwe seizoen dan ook schitteren in een grijs kostuum met een bijpassen zwarte schoen.

Binnen een uur was iedereen ‘gemeten’

Met de spelersbus kwam de selectie onder leiding van Fraser, Hofs en Kashia aan in Doesburg. Op de beelden van Vitesse TV is te zien dat de heren bijna allemaal vrolijk zijn tijdens het passen en meten. het ging allemaal ook zo snel dat binnen een uur  de heren weer allemaal buiten waren. Check de beelden van het bezoek van Vitesse aan Only for Men.
ReactiesRelated Articles

‘Turkish Airlines nieuwe hoofdsponsor van Feyenoord’

Volgens bronnen uit Rotterdam gaat Turkish Airlines alles uit de kast halen om voetbalclub Feyenoord te sponsoren als nieuwe hoofdsponsor.

Derde elftal SC Veluwezoom verrast met interessante transfers

Het derde elftal van SC Veluwezoom, waa4 Hamit Dilekci teammanager is, heeft vriend en vijand verrast met nieuwe transfers. De

De Gastronoom Futsal weet nieuwe sponsors te strikken

Zaalvoetbalvereniging De Gastronoom uit Arnhem gaat ook in het nieuwe seizoen voor succes en kondigt nieuwe sponsors aan. ( foto: