Grootste McDonalds concurrent Gastronoom is op zoek naar jou!

Grootste McDonalds concurrent Gastronoom is op zoek naar jou!

De bekende fastfood-keten uit Arnhem en omgeving is op zoek naar jou!

Vestigingen

Haciali Deniz, de eigenaar van het merk Gastronoom, is inmiddels de grootste concurrent van McDonalds in Arnhem. De cafetaria Gastronoom kent namelijk al 7 vestigingen in Arnhem en omgeving. De gigantische groei van de vestigingen zorgt ervoor dat er meer mensen in dienst genomen moeten worden. Daarom is Gastronoom hard op zoek naar gemotiveerde mensen die per direct beschikbaar zijn om aan het werk te gaan.
Aan de slag

Als het aan de eigenaar ligt begin je vandaag nog bij Gastronoom. Het maakt in principe niet uit waar je in Arnhem woont. Er zijn meerdere vestigingen en deze zijn verspreid door Arnhem. Op de afbeelding hierboven zie je de vestigingen van Gastronoom. Als je geïnteresseerd bent om deel uit te maken van het grote team van Gastronoom, neem dan contact op via info@degastronoom.com Wanneer niet jij maar iemand die je kent hier aan het werk kan, informeer diegene of tag hem/haar in het Facebookbericht.ReactiesRelated Articles

Arnhemmers meestal tevreden over wijkteams

Arnhemmers zijn over het algemeen tevreden met de geboden dienstverlening, wanneer zij in aanraking zijn geweest met de sociale wijkteams.

Arnhems team loopt mee tijdens ‘Nacht van de Vluchteling’

In het holst van de nacht lopen wethouder Gerrie Elfrink, vrijwilligers, vluchtelingen, ambtenaren en medewerkers van vluchtelingen-instanties zaterdag 18 juni

Surinaams Eethuis ‘Klein maar Fijn’ overgenomen

Surinaams eethuis ‘Klein maar Fijn’ aan de nieuwstad 22 in Arnhem is onlangs overgenomen.  Reacties