PKK/YPG aanhangers protesteren tegen regime in Turkije

PKK/YPG aanhangers protesteren tegen regime in Turkije

Verschillende extreem linkse demonstranten demonstreren vandaag  bij Omroep Gelderland en in de binnenstad van Arnhem. Omroep Gelderland publiceerde hier een artikel over.  De groep bestaat elke keer uit een tiental gefrustreerde anti-Turkije betogers die bijna elke onderwerp aanpakken om anti-Turkije of anti-Erdogan campagne te voeren. (foto: eerdere demonstratie/youtube)

Symbolen van verboden terreurorganisaties in de stad

Opvallend is wel dat Omroep Gelderland en alle andere media nooit melding maken van symbolen en vlaggen van verboden terroristische organisaties tijdens deze manifestaties. Alhoewel de laatste tijd daar heel goed opgelet wordt door de organisatie door geen PKK-vlaggen, maar YPG-vlaggen (zusterorganisatie van de PKK in Syrie) te hanteren.

Lees verder onder de foto




‘Gemeente is het zat’

Bronnen dichtbij  de gemeente melden dat ze het in ieder geval hebben gehad met deze  ‘demonstraties’ die bijna elke week worden aangevraagd. Zo nu en dan wordt er wel toestemming gegeven om deze betogers los te laten gaan in het centrum van Arnhem.

HDP politici die vastzitten

Tijdens dit soort betogingen wordt er bijna altijd verwezen naar Koerdische HDP-poltici die ‘onterecht’ in de cel zouden zitten, terwijl veel leden van de HDP banden hebben met de terreurbeweging PKK of ‘support’ verlenen aan terroristische groepen. En de ‘Koerden’ die om zijn gekomen bij Turkse aanvallen in Turkije of Noord-Irak zijn bijna altijd gewapende strijders die aanvallen plegen tegen Turkse veiligheidsdiensten.

Beelden demonstratie 30 juli 2016

Het is maar natuurlijk hoe je het bekijkt; Je kunt in Arnhem ook niet zomaar wegen gaan blokkeren of agenten neerschieten omdat je een andere mening/visie hebt. Verwachten dat Nederlandse veiligheidsdiensten je gang laten gaan gaat natuurlijk een brug te ver.




Related Articles

Zuidelijke binnenstad van Arnhem wordt weer mooier!

RNHEM – Projectontwikkelaar Stadswaarde uit Amsterdam presenteerde gisteravond onder grote belangstelling de plannen voor de nieuwbouw aan de Broerenstraat, dat

In Gelderland is het vrij rustig tussen Gulenisten en Turken

In Gelderland lijkt het allemaal vrij rustig te zijn tussen Gulenisten en Turken die opkomen voor hun vaderland. In tegenstelling

Stone Island jassendief gezien op videobeelden Arnhemse zwembad

De dader die twee weken geleden een Stone Island jas heeft gestolen bij zwembad de Grote koppel is te zien

Geverifieerd door MonsterInsights