Volgt Turkish Airlines Truphone op als hoofdsponsor van Vitesse?

by AMS97531A123 | 30 juni 2017 11:16

Truphone, het wereldwijde mobiele netwerk, stopt na drie succesvolle seizoenen als hoofd- en shirtsponsor van Vitesse[1]. Truphone blijft in de vorm van telecompartner wel verbonden als trotse betrokkene bij de Arnhemse club.

[2]

Truphone stopt als hoofdsponsor van Vitesse

Dit maakte de club vrijdagochtend bekend. Het contract tussen Vitesse en Truphone krijgt geen vervolg.  Bij Vitesse zijn ze tevreden met Truphone en wordt het bedrijf ook bedankt voor alles. Algemeen Directeur Joost de Wit: ‘Namens Vitesse wil ik Truphone bedanken voor haar loyaliteit, samenwerking en brede maatschappelijke betrokkenheid. Wij hopen met de nieuwe hoofdsponsor op eenzelfde en succesvolle wijze een partnership aan te kunnen gaan.’

Turkish Airlines werd eerder ook al genoemd

Vitesse heeft niets bekend gemaakt over een nieuwe hoofdsponsor. Of er uberhaupt gesprekken zijn met een nieuwe hoofdsponsor is ook niet bekend. Het moment waarop dit naar buiten wordt gebracht heeft mogelijk te maken met de komst van een nieuwe sponsor.

Europees succes Vitesse aantrekkelijk

In 2011 waren er al geruchten dat Turkish Airlines[3] hoofdsponsor zou worden van Vitesse. Of dat nu weer het geval is, is niet bekend. De succesvolle Turkse vliegmaatschappij zou best eens interesse kunnen hebben, vanwege het Europese succes van Vitesse en het aantal wedstrijden dat de Arnhemse club gegarandeerd in Europa gaat spelen.

Later meer…

[4]

Endnotes:
  1. Vitesse: https://www.vitesse.nl/nl/nieuws/detail/6539/truphone-stopt-als-hoofdsponsor-van-vitesse
  2. [Image]: http://www.chicosplace.nl
  3. Turkish Airlines: http://www.habergelderland.com/joomla/index.php?option=com_content&view=article&id=977:turkish-airlines-shirtsponsor-van-vitesse&catid=73:sport
  4. [Image]: http://www.bmsigortam.nl

Source URL: https://haberarnhem.nl/2017/06/30/volgt-turkish-airlines-truphone-op-als-hoofdsponsor-van-vitesse/