Dierense ‘Efsane’ daagt iedereen uit om het tegen hem op te nemen

Dierense ‘Efsane’ daagt iedereen uit om het tegen hem op te nemen

Efsane stoot de een na de andere tegenstander van tafel en ze blijven maar komen.
‘The Legend’

Efsane of terwijl the Legend uit Dieren, Ömer Tüylüce spreekt duidelijke taal. Hij zegt; “ik speel nu misschien wel tegen de kampioen maar dat is hij niet meer bij de eerstvolgende toernooi”. Zijn tegenstander de kampioen van het laatste officiële toernooi in de moskee, Olgun Demirci, houdt vooral de rust en gaat verder met zijn spel. Olgun geeft aan de uitdaging graag aan te gaan op het eerst volgende toernooi. Het laatste toernooi was georganiseerd op oudejaarsavond. Op dit moment staat er nog geen datum vastgelegd maar Efsane geeft aan een balletje op te gooien bij het bestuur. De twee potjes die gespeeld worden worden gewonnen door de kampioen. Waarop the legend aangeeft, “ik moet eerst warm worden”.
Gezellige avond

Zoals eigenlijk wel elk weekend, was de moskee gisterenavond weer goed bezocht. Terwijl een deel van de moskeebezoekers buiten, een ander deel in het gebedsruimte en weer een ander deel in de ‘kantine’. Een van de jongeren Hidayet Karademir (van Dierense kledingherstel & stomerij), zegt het mooi te vinden dat jong en oud bij elkaar kunnen zijn. Er zijn mensen die een potje of toernooitje Fifa spelen, een paar aan het tafeltennissen en zo kan ik nog wel doorgaan met het vertellen van de gezellige sfeer, aldus Hidayet Karademir die met enige regelmaat in de moskee is.

ReactiesRelated Articles

Duizenden Arnhemmers vieren Ramadanfeest na ochtendgebed

Exact 1562 Arnhemmers waren zondagochtend vroeg naar de Turkiyem moskee in de Arnhemse wijk Presikhaaf gekomen voor het feestgebed. Niet

Jeugdspeler amateurclub weigert Turkse speler een hand te geven

Harold Bastiaans kwam zelf met het nieuws door recent een bericht te delen over een wedstrijd waar hij bij was.

Politie Arnhem zoekt motorrijder met getinte huidskleur vanwege mishandeling

De Politie in Arnhem-Zuid is haastig op zoek naar getuigen van een mishandeling in Arnhem-Zuid. Volgens een persbericht van de