Dierense ‘Efsane’ daagt iedereen uit om het tegen hem op te nemen

Dierense ‘Efsane’ daagt iedereen uit om het tegen hem op te nemen

Efsane stoot de een na de andere tegenstander van tafel en ze blijven maar komen.




‘The Legend’

Efsane of terwijl the Legend uit Dieren, Ömer Tüylüce spreekt duidelijke taal. Hij zegt; “ik speel nu misschien wel tegen de kampioen maar dat is hij niet meer bij de eerstvolgende toernooi”. Zijn tegenstander de kampioen van het laatste officiële toernooi in de moskee, Olgun Demirci, houdt vooral de rust en gaat verder met zijn spel. Olgun geeft aan de uitdaging graag aan te gaan op het eerst volgende toernooi. Het laatste toernooi was georganiseerd op oudejaarsavond. Op dit moment staat er nog geen datum vastgelegd maar Efsane geeft aan een balletje op te gooien bij het bestuur. De twee potjes die gespeeld worden worden gewonnen door de kampioen. Waarop the legend aangeeft, “ik moet eerst warm worden”.




Gezellige avond

Zoals eigenlijk wel elk weekend, was de moskee gisterenavond weer goed bezocht. Terwijl een deel van de moskeebezoekers buiten, een ander deel in het gebedsruimte en weer een ander deel in de ‘kantine’. Een van de jongeren Hidayet Karademir (van Dierense kledingherstel & stomerij), zegt het mooi te vinden dat jong en oud bij elkaar kunnen zijn. Er zijn mensen die een potje of toernooitje Fifa spelen, een paar aan het tafeltennissen en zo kan ik nog wel doorgaan met het vertellen van de gezellige sfeer, aldus Hidayet Karademir die met enige regelmaat in de moskee is.



Related Articles

Zeer emotioneel bericht van de politie

Volgens veel mensen zijn politiemensen vaak alleen maar heel hard kan zijn en geen inlevingsvermogen heeft.

Illegaal ‘prostitutiehotel’ aangetroffen in Geitenkamp

Tijdens een controle door de gemeente Arnhem en de politie is onlangs een een illegaal prostitutiepand aangetroffen in een woning

Identiteit dader steekpartij Musis bekend bij politie

De politie in Arnhem heeft bekend gemaakt dat de identiteit van de dader van een steekincident bij Musispark bekend is.

Geverifieerd door MonsterInsights