Dierense ‘Efsane’ daagt iedereen uit om het tegen hem op te nemen

Dierense ‘Efsane’ daagt iedereen uit om het tegen hem op te nemen

Efsane stoot de een na de andere tegenstander van tafel en ze blijven maar komen.
‘The Legend’

Efsane of terwijl the Legend uit Dieren, Ömer Tüylüce spreekt duidelijke taal. Hij zegt; “ik speel nu misschien wel tegen de kampioen maar dat is hij niet meer bij de eerstvolgende toernooi”. Zijn tegenstander de kampioen van het laatste officiële toernooi in de moskee, Olgun Demirci, houdt vooral de rust en gaat verder met zijn spel. Olgun geeft aan de uitdaging graag aan te gaan op het eerst volgende toernooi. Het laatste toernooi was georganiseerd op oudejaarsavond. Op dit moment staat er nog geen datum vastgelegd maar Efsane geeft aan een balletje op te gooien bij het bestuur. De twee potjes die gespeeld worden worden gewonnen door de kampioen. Waarop the legend aangeeft, “ik moet eerst warm worden”.
Gezellige avond

Zoals eigenlijk wel elk weekend, was de moskee gisterenavond weer goed bezocht. Terwijl een deel van de moskeebezoekers buiten, een ander deel in het gebedsruimte en weer een ander deel in de ‘kantine’. Een van de jongeren Hidayet Karademir (van Dierense kledingherstel & stomerij), zegt het mooi te vinden dat jong en oud bij elkaar kunnen zijn. Er zijn mensen die een potje of toernooitje Fifa spelen, een paar aan het tafeltennissen en zo kan ik nog wel doorgaan met het vertellen van de gezellige sfeer, aldus Hidayet Karademir die met enige regelmaat in de moskee is.

ReactiesRelated Articles

Nieuwe afspraken papierinzameling bekrachtigd

De inzameling van oud papier en karton in Arnhem gebeurt ook de komende jaren door Arnhemse verenigingen. Hiertoe tekende wethouder

Provincie: Grijze wolf gesignaleerd op de Veluwe

Volgens een persbericht van de provincie loopt er weer een wolf rond op de Veluwe. Wolvenexperts hebben inderdaad bevestigd dat

Fanny maakt prachtige foto’s van Arnhemse gebouwen

De 28-jarige Fanny Truijens maakt wel zeer bijzondere foto’s. Reacties