Azarkan (DENK) scoorde in Arnhem 850% meer stemmen dan Marcouch

by AMS97531A123 | 4 juli 2017 19:09

Het blijft onbegrijpelijk dat de Arnhemse gemeenteraad heeft gekozen voor Ahmed Marcouch als toekomstige burgemeester van Arnhem. De andere kandidaten moeten haast wel, veel slechter zijn geweest dan Ahmed Marcouch, waardoor hij juist wel is gekozen als burgemeester.

[1]

Marcouch ligt niet lekker in de samenleving

De PvdA’er ligt niet lekker in de samenleving. Moslims nemen deze man al jaren niet meer serieus, en rechts Nederland heeft ook enorme haatgevoelens tegenover Marcouch. Volgens veel moslims is Marcouch zelfs veel rechtser dan de extremisten bij Wilders, vanwege zijn ‘visie’ voor alles wat niet-Islamitisch[2] is.

Azarkan (DENK) scoorde 850% beter

Volgens een artikel van DutchTurks.nl[3] presteert Marcouch alles behalve goed. In 2012 haalde ‘De Nederlander’ van Marokkaanse afkomst nog 602 stemmen in Arnhem, terwijl dat tijdens de verkiezingen van 2017 daalde naar 219 stemmen. Deze aanstaande burgemeester van Arnhem kreeg nog amper voorkeursstemmen.

[4]

Zijn concurrent en nieuwkomer Farid Azarkan (DENK) deed het net ‘even iets’ beter dan zijn landgenoot. DENK-Kamerlid Azarkan haalde in Arnhem maar liefst 2.099 stemmen. Hoe kwam het dat Azarkan met ongeveer 850% meer stemmen haalde dan de ervaren en bekende politicus Marcouch.

Buiten dit allemaal is het natuurlijk ook de vraag of deze goed heilige man het wel aan kan in Arnhem. De Arnhemse gemeenteraad heeft politici die lijken op MMA-vechters.[5] Sabine Andeweg (D66), Gerrie Elfrink (SP) en Martien Louwers (PvdA) liggen echt niet wakker van deze burgemeester. Dat hebben ze al bewezen in Arnhem. Alhoewel Louwers natuurlijk niet zomaar tekeer mag gaan tegen haar partijgenoot.

Endnotes:
  1. [Image]: http://www.chicosplace.nl
  2. niet-Islamitisch: https://www.youtube.com/watch?v=YHktTb66RYs
  3. DutchTurks.nl: http://dutchturks.nl/ahmed-marcouch-wordt-burgemeester-van-arnhem-waar-hij-219-stemmen-ophaalde/
  4. [Image]: https://ds1.nl/c/?wi=260204&si=729&li=1266078&ws=
  5. MMA-vechters.: http://www.arnhem-direct.nl/berichten/verhalen-over-politiek-kerkhof-in-arnhem-bevestiging-wat-we-al-wisten/

Reacties

Source URL: http://haberarnhem.nl/2017/07/04/azarkan-denk-scoorde-in-arnhem-850-meer-stemmen-dan-marcouch/