Derde elftal SC Veluwezoom verrast met interessante transfers

by AMS97531A123 | 4 juli 2017 07:20

Het derde elftal van SC Veluwezoom, waa4 Hamit Dilekci teammanager is, heeft vriend en vijand verrast met nieuwe transfers. De ploeg mist in het nieuwe seizoen veel belangrijke spelers waaronder Samir Yazilitas en Ali Deniz[1]. Beiden vertrokken naar het eerste elftal van Elsweide.

[2]

Elftal versterken

Hamit Dilekci deed er alles aan om zijn elftal weer te versterken. Ondanks dat het geen eerste elftal is, neemt Hamit Dilekci het heel serieus en wil hij ook dit jaar strijden voor het kampioenschap. Hij regelde ieder jaar ook sterke spelers voor het elftal.

Alle voetballende Dilekci’s in een elftal

In de afgelopen weken werden dan ook weer bijzondere namen uit het amateurvoetbal gepresenteerd als nieuwste lid van SC Veluwezoom. Huseyin Acar, Enes Dilekci en Ismet Dilekci zijn een paar van deze namen. Bijna alle voetballende Dilekci’s spelen in het elftal van teammanager Hamit Dilekci.

Andere opvallende en nieuwe transfers naar het derde elftal van SC Veluwezoom zijn; Ranny Riadore, Faruk Dikmen (Dierense Boys) en Sadat van Golz. Opvallend is wel dat bijna alle spelers van Veluwezoom 3 uit Arnhem komen.

Endnotes:
  1. Samir Yazilitas en Ali Deniz: https://haberarnhem.nl/2017/06/14/elsweide-officieel-in-gesprek-met-ervaren-spits-ali-denizz/
  2. [Image]: http://www.chicosplace.nl

Source URL: https://haberarnhem.nl/2017/07/04/derde-elftal-sc-veluwezoom-verrast-met-interessante-transfers/