Na DENK-Arnhem nu ook een afdeling in Ede, Rheden en Zevenaar

Na DENK-Arnhem nu ook een afdeling in Ede, Rheden en Zevenaar

De landelijke partij DENK van Tunahan Kuzu, Farid Azarkan en Selçuk Öztürk geven nu nog meer de aandacht aan lokale politiek.




GR  maart 2018

Alle partijen zijn al volop bezig met hun voorbereidingen op de gemeenteraadsverkiezingen in 2018. Er zijn al partijen die in bepaalde gemeenten hun beoogde lijstrekker kenbaar hebben gemaakt. De ene partij is druk bezig met het herschrijven van haar partijprogramma en weer een ander moet een heel nieuw plan opstellen. Zo is de relatief nieuwe partij DENK bezig om steeds meer gemeenten te voorzien van een afdeling om zo ook deel te kunnen nemen aan de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2018.(foto archief)




Grote en kleine gemeenten

Een paar leden uit verschillende gemeenten hebben al uitgesproken deel te nemen aan de GR 2018. Terwijl men in Arnhem volop aan het kijken is hoe de exacte vorm zal worden, worden ook de omliggende kleinere gemeenten gepolst om een afdeling te creëren. Zo wordt er gespeculeerd dat ook gemeente Zevenaar en Rheden een afdeling zal krijgen. Vooral Zevenaar staat bekend om de actieve leden die campagne hebben gevoerd tijdens de Tweede Kamerverkiezingen van maart 2017. Het aftreden van fractievoorzitter Rasit Görgülü bij de partij van de arbeid zet mensen ook aan het denken over de komst van de relatief nieuwe partij DENK in Ede.

Waar verwacht of zou u willen dat er nog meer een afdeling van DENK zou komen?



Related Articles

Restaurant aan de Rijnkade is op zoek naar jou

Het restaurant aan de Rijnkade in Arnhem zoekt naar versterking

‘Kappers en scholen dicht tot en met 10 januari’

Bij het RIVM komen steeds meer nieuwe bevestigde coronabesmettingen binnen. Zondagochtend was dat nog rond de 10.000 nieuwe meldingen. Volgens

VIDEO Feest bij Vitesse O19 na bekerwinst tegen NEC

Vitesse O19 won afgelopen week van NEC in de finale van de beker. De Arnhemmers waren na een 2-2 gelijkspel veel

Geverifieerd door MonsterInsights