Medewerker van het jaar van Guven Supermarkt gespot bij Chico’s Place

Medewerker van het jaar van Guven Supermarkt gespot bij Chico’s Place

De bekende medewerker van Guven supermarkt aan de honigkamp in Presikhaaf werd gisterenavond gespot bij Chico’s Place. Ali Osman werd spontaan gespot in een overvolle Chico’s. Sinds dat Chico’s landelijk bekendheid heeft gekregen, is het veel drukker dan normaal bij de kebabzaak. 


Sinds de opening werkzaam bij Guven

De bekende Ali Osman is al sinds de opening werkzaam bij de grootste Turkse supermarkt van Arnhem en omgeving. Hij is ook een van de bekendste gezichten van het bedrijf. De allround-medewerker werd samen met zijn vrouw gespot toen hij bij Chico’s Place werd gezien door een ‘spotter’ van de lokale nieuwssite. HaberArnhem heeft meerdere ‘spotters’ die regelmatig foto’s verzenden als ze een bekende ergens tegenkomen.

Veel bekenden bij Chico’s

Volgens bronnen bij Chico’s Place is Ali Osman regelmatig in de bekende kebabzaak in Arnhem. De broodjeszaak in het centrum van Arnhem krijgt vaak bezoek van bekende Arnhemmers en anderen. Chico’s Place kreeg onlangs weer landelijk bekendheid doordat de eigenaar van het bedrijf baklava bracht naar Wilders. Wilders was in Arnhem om tegen Marcouch te demonstreren, en weigerde ook baklava die hij kreeg aangeboden van Chico’s.
ReactiesRelated Articles

PvdA-kandidaat doet vreemde oproep in Arnhemse moskee

Verschillende bronnen hebben inmiddels bevestigt dat Recep Kaya, ex-gemeenteraadslid in de gemeente Overbetuwe, vrijdagmiddag campagne heeft gevoerd in de Turkiyem

Deze twee mannen gaan bevallen, durft u het ook aan

Voor een groot deel van de vrouwen staat bevallen gelijk aan de ergste pijn die je kan voorstellen. Er zijn

Twee Turkse Rotterdammers de cel in voor heroïne, cocaïne, wapens

Twee broers gebruikten Café De Ketel in Rotterdam als ontmoetingsplek Reacties