BEELDEN Blanke agenten gaan ‘los’ tijdens arrestatie

BEELDEN Blanke agenten gaan ‘los’ tijdens arrestatie

Vandaag werd een filmpje van een arrestatie door agenten online gezet op Dumpert.nl. Dumpert lijkt de laatste tijd steeds meer op een persafdeling van de PVV. Filmpjes van gekleurde Nederlanders krijgen net even iets meer negatief aandacht dan andere filmpjes.Blanke agent gaat ‘los’

Op de beelden is te zien hoe twee blanke agenten moeite hebben met de arrestatie van een persoon met een niet-Nederlandse achtergrond. Wie de arrestant is, is ook nog niet bekend. Waarom de man gearresteerd werd is ook niet bekend gemaakt. Getuigen filmen wel hoe tijdens de arrestatie een van de agenten ‘los gaat’ door in te beuken bij de verdachte. (Nogmaals we weten niet wat de man heeft gedaan.)

Iets meer geweld dan ‘passend geweld’

Een arrestant werkt over het algemeen wel mee of werkt niet mee. Daar heeft de politie regels voor. Bij meewerkende arrestanten zijn de agenten vaak iets soepeler met hun handelingen. Maar of de man van ‘Ingrid’ zo tekeer mag gaan moet maar eens goed uitgezocht worden. Want als de beelden uit Ankara kwamen, stonden ze bij het CDA, SP en PVV al klaar om Kamervragen te stellen.ReactiesRelated Articles

Armeense ‘Genocide’ heeft nooit plaatsgevonden

Blijft Turkije de Armeense volkerenmoord uit 1915 ontkennen, dan bemoeilijkt dat een EU-lidmaatschap. Niet juist, bekijk de feiten, zegt Justin

Rapper Boef brutaal, beschamend en ontzettend ordinair

Rapper Boef is brutaal, beschamend en ontzettend ordinair. Reacties

Vermist: Aysegul, een Turks meisje van 18 jaar

Omdat we niet zeker weten of ze terecht is helpen we mee met de zoektocht. De politie Rotterdam liet gisterenavond