Evital opent atelier voor activerend werk

by AMS97531A123 | 13 juli 2017 23:17

Arnhem – Op donderdag 6 juli vond de feestelijke opening plaats van het atelier van Evital voor activerend werk. Prachtig weer, handgemaakte kunst, de aanwezigheid van vele belangstellenden maakten dit alles tot een bijzonder moment: met het doorknippen van het rode lint was de opening een feit.

Lintje doorgeknipt door bekende Arnhemmers

De directrice van Evital, wijkcoach van het Sociaal Wijkteam Malburgen, een cliënt en de voorzitter van de Turkse Ondernemers Vereniging[1] knipten gezamenlijk het lint door, een mooi symbool voor een interculturele samenwerking vanuit het hart.


Kunst en Creativiteit

Het atelier In het atelier van Evital bloeit het van kunst en creativiteit: schilderen, papier marmeren en het vervaardigen van presentjes. Het atelier is een werkomgeving waarin gebouwd kan worden aan sociale contacten en relaties. Proef de vrijheid van het denken en opstellen naar de wereld van bijzondere vormen en kleuren.

Gelijke kansen voor iedereen

Samen voor een sterke groei! Evital staat voor gelijke kansen voor iedereen. Vanuit dit oogpunt willen wij de mogelijkheid aan ieder bieden ergens te beginnen, te groeien en tot volle bloei te komen. Werken in je eigen tempo, op je eigen niveau en het maximale uit jezelf halen: Ieder mens heeft talent en wij zijn er voor een ieder die daar werk van wil maken.


[2]

Endnotes:
  1. Turkse Ondernemers Vereniging: https://haberarnhem.nl/2016/12/07/aziz-zeyrek-brengt-bezoek-aan-nieuwste-leden-turkse-ondernemers-vereniging/
  2. [Image]: http://www.chicosplace.nl

Source URL: https://haberarnhem.nl/2017/07/13/evital-opent-atelier-voor-activerend-werk/