Nieuwe burgemeester Arnhem fietst met twee ‘lijfwachten’ rond

by AMS97531A123 | 19 juli 2017 20:51

De aanstaande burgemeester van Arnhem is ook tijdens de vakantie druk bezig met het ontdekken van Arnhem. Ahmed Marcouch fietst in Arnhem rond om de stad beter te leren kennen en om in gesprek te gaan met Arnhemmers. (foto:screenshot OmroepGelderland[1])

Omroep Gelderland volgt Marcouch

Bij Omroep Gelderland[2] hadden ze ook niet veel te doen waardoor ze een item maakten over een fietsende Marcouch in Arnhem. Marcouch was niet alleen aan het fietsen. Twee ‘lijfwachten’ fietsten mee met de nieuwe burgemeester. De dames zijn volgens insiders geen echte lijfwachten maar ambtenaren die de burgemeester adviseren over de stad. Ondanks dat de dames afgetraind zijn weten we niet of ze ook kunnen ingrijpen als Marcouch eventueel wordt aangevallen.

Zie beelden fietsende [3]Marcouch in Arnhem.



Leuke gesprekken met Arnhemmers

De aanstaande burgemeester van voert leuke gesprekken met Arnhemmers. Hij was vandaag in Arnhem-Zuid samen met de dames en voerde allerlei ‘leuke gesprekken’ met buurtbewoners in de verschillende wijken. Marcouch: ‘Arnhem is prachtig, we fietsen in de stad zelf. Mooie ontmoetingen met de mensen, mooie reacties ook.’

Marcouch is ook bezig met het vinden van een geschikte woning in de stad. Hij woont nu nog in Almere en screent Arnhem op leuke locaties om de komende jaren te gaan wonen. Met ongeveer 7000 bruto aan salaris hoeft de nieuwe burgemeester van Arnhem zich in iedergeval geen zorgen te maken.

[4]


Endnotes:
  1. OmroepGelderland: http://www.omroepgelderland.nl/nieuws/2139034/Ahmed-Marcouch-verkent-Arnhem-Geweldig-een-feest
  2. Omroep Gelderland: http://www.omroepgelderland.nl/nieuws/2139034/Ahmed-Marcouch-verkent-Arnhem-Geweldig-een-feest
  3. fietsende : http://www.omroepgelderland.nl/nieuws/2139034/Ahmed-Marcouch-verkent-Arnhem-Geweldig-een-feest
  4. [Image]: http://www.chicosplace.nl

Source URL: https://haberarnhem.nl/2017/07/19/nieuwe-burgemeester-arnhem-fietst-met-twee-lijfwachten-rond/