Gestolen ketting gevonden in geslachtsorgaan vrouwelijke verdachte

by AMS97531A123 | 24 juli 2017 10:22

Vrijdag 21 juli 2017 omstreeks 17:30 uur, werd een gouden ketting gestolen van een bejaarde vrouw op de Rozendaalselaan te Velp. De verdachten vroegen, vanuit een grijze personenauto, de weg naar het ziekenhuis en ‘bedankten’ de vrouw door een ketting te geven. Hierbij namen ze de ketting van de vrouw weg.




Getuigen beroving

Een getuige zag dat de verdachten wegreden in een grijze personenauto met Frans kenteken. Hierop is de politie met meerdere eenheden gaan uitkijken in de omgeving. Op de A12 werd ter hoogte van Duiven een Volkswagen Passat met Frans kenteken staande gehouden (zie foto in het artikel[1]). In het voertuig troffen de agenten vier Roemenen aan. De Roemenen waren 18, 20, 36 en 40 jaar oud. Het betroffen drie mannen en een vrouw. Het betroffen vier “zigeunertypes”.

Röntgenonderzoek

Tijdens het eerste onderzoek werd de gestolen ketting niet gevonden bij de vier verdachten. Na een nauwkeurig onderzoek ging de metaaldetector af bij de vrouwelijke verdachte. Omdat de metaaldetector bij haar geslachtsgedeelte af ging was er een röntgenonderzoek noodzakelijk. Tijdens dat onderzoek bleek de ketting ‘goed’ verstopt. De ketting moest uit het geslachtsorgaan van vrouwelijke verdachte gehaald worden. Uiteindelijk bleek het om de gestolen ketting uit Velp te gaan. Hieronder de gevonden ketting.



foto politie Velp

[2]

Endnotes:
  1. zie foto in het artikel: https://haberarnhem.nl/2017/07/22/drie-mannen-en-een-vrouw-beroven-oudere-dame-in-velp/
  2. [Image]: http://www.chicosplace.nl

Source URL: https://haberarnhem.nl/2017/07/24/gestolen-ketting-gevonden-in-geslachtsorgaan-vrouwelijke-verdachte/