Fikri ´The Snake´ raakt geblesseerd tijdens vakantie in Pamukkale

Fikri ´The Snake´ raakt geblesseerd tijdens vakantie in Pamukkale

Fikri Yuksel uit Eerbeek, ook wel bekend als Fikri ´The Snake´ raakte tijdens zijn vakantie in het Turkse Pamukkale geblesseerd. In Eerbeek was dit het gesprek van de dag. De amateurvoetballer en ontwerper liep ook een periode stage in Arnhem.



Geblesseerd tijdens bezoek aan Pamukkale

Volgens bronnen uit Eerbeek gleed de kleine voetballer van Anadolu´90 uit tijdens het bergbeklimmen in Pamukkale. Hij was daar met vrienden. Daarna werd er ook een foto gemaakt van de amateurvoetballer toen hij alleen zat op een van de kalkbergen. Als je de kalkbergen in Pamukkale hebt bezocht weet je hoe glad het daar kan zijn.

´The Snake´ bekend in Eerbeek

Fikri ´The Snake´ is bekend in Eerbeek en omgeving. De Turkse ´Eerbekenaar´ heeft veel bekendheid genoten vanwege zijn voetballoopbaan bij Anadolu ´90. Hij heeft ook goede banden met jongeren en politieagenten in Eerbeek. Zijn bijnaam ´The Snake´ heeft hij te danken aan zijn gladde haren, en het feit dat hij altijd kattekwaad kan uithalen zonder dat hij wordt gepakt.

Volgens de eerste berichten kan ‘Fiko’ weer gewoon lopen, ondanks dat hij last heeft aan zijn voet.






Related Articles

Gemeente mag nieuwe weg naar winkelcentrum Presikhaaf niet openen

De Raad van State kwam gisteren met een uitspraak naar aanleiding van een kort geding over de aansluiting van de

Gratis feest voor de gouden tip

Het is geen geintje, Dennis van Stoelen gaat een volledig verzorgd feest voor je organiseren. Natuurlijk gaat hij dat niet

Backwerk gaat strijd aan met Cozy en Chico’s Place

Broodjeszaak Backwerk opent binnenkort ook een vestiging in Arnhem. De bekende broodjeszaak, overigens niet bekend in Arnhem, gaat hiermee de

Geverifieerd door MonsterInsights