Yasin Köylü en Levent Akat ook naar Elsweide

Yasin Köylü en Levent Akat ook naar Elsweide

Trainer Raşid Güneş van Elsweide is tijdens zijn vakantie druk met zijn selectie en tactische aanpassingen bij het eerste elftal. In Arnhem zijn de verwachting hoog, nu grote lokale namen zich ook hebben aangesloten bij Elsweide. (foto: Yasin Köylü helemaal links)

Bekende namen bij Elsweide

In een publicatie van de club kwamen we tot de ontdekking dat behalve de bekende voetballers Ali Deniz en Samir Yazılıtaş ook Yasin Köylü (Ex-Arnhemse Boys en AFC Generalex), Nabil Nasri (Veluwezoom), Emre Yaman (Futzal hoofdklasse) en Levent Akat (Ex-FC Presikhaaf en AFC Arnhem) gaan spelen bij Elsweide. Köylü is zelfs al begonnen met trainingen om fit te zijn wanneer trainer Raşid Güneş terug is uit Turkije. En Levent Akat was nog niet zo lang geleden een fenomeen op de Arnhemse grasvelden.

Lees verder onder de foto


De strijd gaat zeker losbarsten bij Elsweide wanneer de trainingen gaan beginnen. De ervaren spits Ali Deniz is zelfs eerder op vakantie gaan om de start van het seizoen niet te missen. Volgens bronnen dichtbij de trainer zullen e nieuwe transfer van Elsweide niet automatisch kans maken op een basisplek vanwege bestaande grote namen  zoals Harun Köprülü, Erdem Sezgin, Nazmi Karaciftci en Baris Dagasan.

Er komt wel heel veel ervaring binnen met de nieuwe transfers van Elsweide. De andere bekende eerste elftal spelers van Elsweide Huseyin Akdeniz, Veyis Ozkara en Sahin Akbulut zijn ook niet de minste namen die zeker kans maken op een plek bij de selectie.

Medio augustus beginnen de trainingen bij Elsweide en weten we meer.


ReactiesRelated Articles

Turkse vrouw prankt voetbalfreak en sloopt hele huis

Deze Turkse fan is helemaal klaar voor de wedstrijd van Turkije. Maar is nogal agressief tijdens de wedstrijd. Reacties

AFC Arnhem wint kraker van Achilles 1894

Het lijkt weer voorzichtig de goede kant op te gaan met AFC Arnhem. De Arnhemmers wonnen in de hoofdklasse (C)

Akın Zeyrek (Treffers) gespot in gloednieuwe Mercedes

Treffers O19-speler Akın Zeyrek werd woensdagmiddag gespot in een gloednieuwe Mercedes. De Mercedes waar Zeyrek (18) in reed is geen