Zevende autobrand in Arnhem in een paar weken tijd

Zevende autobrand in Arnhem in een paar weken tijd

De autopyromaan uit Arnhem is niet op vakantie,blijkt uit de meest recente autobrand in de Arnhemse wijk Presikhaaf. Gisteren is er weer een auto uitgebrand op de Zoomstraat. 

Dikke Volkswagen Golf

De Volkswagen Golf stond geparkeerd op de Zoomstraat en is niet meer te gebruiken. De hele binnenkant was uitgebrand en aan de buitenkant was de auto amper nog herkenbaar. De brand werd zondagochtend rond 05.00 uur ontdekt. De foto van deze Volkswagen Golf kun je op deze pagina vinden.Politie is machteloos

De politie is machteloos tegenover deze pyromaan die structureel auto’s in brand steekt in verschillende Arnhemse wijken. De autobranden ontstaan niet vanzelf, en de politie heeft nog steeds geen verdachte op het oog. Eerder brandden er ook andere auto’s uit in andere wijken in Arnhem. Presikhaaf lijkt wel de thuisbasis te zijn van de pyromaan.
ReactiesRelated Articles

VIDEO Zo is de coup in Turkije begonnen

Er wordt veel gesproken over de coup in Turkije. Reacties

Arnhem opent informatiepunt voor Giro d ‘Italia in building 026

Aanstaande vrijdag, 8 april, om 16.00 uur opent wethouder Gerrie Elfrink het Giro Informatiepunt in Building 026 aan de Koningsstraat

Arnhemse HBO-studenten bezoeken Kayseri (Turkije)

In het kader van een bezoek aan verschillende Turkse steden en Turkse erfgoederen waren HBO-studenten uit Arnhem onlangs in Kayseri.