Geert Wilders gaat nu echt te ver met walgelijke uitspraken over profeet Mohamed

Geert Wilders gaat nu echt te ver met walgelijke uitspraken over profeet Mohamed

Geert Wilders staat bekend om zijn anti-Islam uitspraken, maar gaat nu echt een stap te ver met zijn uitspraken over profeet Mohamed. Het OM moet daarom direct ingrijpen wil het nog serieus genomen worden in Nederland. (foto: screenshot youtube)

Altijd tekeer over de Islam

Geert Wilders staat al jaren bekend als extreemrechtse dictator van zijn ‘vrijheidspartij’ de PVV. Niet iedereen durft dit zo stellig te benoemen en doet alsof het normaal is wat deze ‘blonde freak’ structureel roept. Wilders gaat bijna overal en altijd tekeer tegen de Islam. Zijn haat tegenover de Islam zit zo diep dat hij amper iets anders roept. Maar ook aan de vrijheid van meningsuiting is natuurlijk een grens in Nederland. Je kunt niet zomaar iedereen beledigen door van alles te roepen over profeet Mohamed.

Dictator Wilders deelde gisterenavond een filmpje via twitter. Het filmpje dat in opdracht van Wilders werd gemaakt verbaasde iedereen, omdat de leider van de PVV nooit eerder zo provocatief te werk ging om moslims te schofferen.

Walgelijke belediging van moslims

Wilders komt in het filmpje met walgelijke beledigingen over profeet Mohamed die je amper in je mond kunt nemen. Wilders benadrukt zelfs in het filmpje dat profeet Mohamed een ‘pedofiel’, ‘terrorist’ en ´slavenhandelaar´ is. Net zoals voorheen probeert Wilders moslims te provoceren met zijn walgelijke uitspraken.

De uitspraken van Wilders hebben totaal niets meer te maken met de vrijheid van meningsuiting of vrije Westerse waarden zoals wij die kennen in Nederland. De extreemrechtse PVV’er is net terug uit de VS en gaat weer tekeer tegen moslims. Wat hij in de VS precies heeft gedaan en met wie heeft gesproken is niet helemaal duidelijk.
ReactiesRelated Articles

Milli Görüş bouwt megamoskee voor 32 miljoen euro

Islamitische organisatie Milli Görüş gaat een megamoskee bouwen voor 32 miljoen euro. Dit is geen grapje! De bouw van de

VIDEO Johan Derksen en Voetbal Inside bewijzen dat racisme normaal is in Nederland

Voetbalcommentator en racist in hart en nieren Johan Derksen ging weer tekeer tijdens Voetbal Inside. De bekende commentator reageerde weer

EX-GTST acteur ook heel goed in Turkse Halay dans

Juvat Westendorp speelde vorig jaar nog als Ardil Baydat in de bekendste soap van Nederland, GTST.  Reacties