26-jarige Arnhemmer nog steeds vermist in de Rijn

26-jarige Arnhemmer nog steeds vermist in de Rijn

De 26-jarige Arnhemmer waar naar gezocht werd in de Arnhemse Nederrijn is nog steeds vermist. De zoekactie naar de 26-jarige man heeft niets opgeleverd volgens de politie. Wandelaar vond kleren van vermiste

Een wandelaar kwam vrijdagochtend kleren langs de oever van de Nederrijn. Agenten vonden later een ID en wisten dat het om de vermiste man ging die als sinds donderdagavond vermist was. Of de man ook daadwerkelijk ging zwemmen of in het water is geweest is niet bekend. De kleren werden vlakbij de Malburgse Bandijk gevonden. Wie de vermiste is, is niet bekend gemaakt.

Geen aanwijzingen van misdrijf

Er zijn geen aanwijzingen van een misdrijf volgens de politie. Omdat niet duidelijk is waar de man exact zou zijn werd er gezocht rond de omgeving waar de kleren van de man werden gevonden. Ondanks duikers en speurhonden leverde dit niets op.
ReactiesRelated Articles

16-jarige Arnhemmer aangehouden voor schietincident

Na een schietincident in de nacht van zaterdag op zondag, zijn een 16 en 17-jarige aangehouden. Het gaat hier om

Eerste Turkse Arnhemmers terug van vakantie

De eerste groep met Turkse Arnhemmers keert alweer terug van vakantie uit Turkije.  Reacties

Politie Arnhem treft toevallig zware criminelen aan in woning

Dankzij een toevallige belletje van de buren ging de politie in Arnhem-Zuid langs om een woning te controleren. Er was