26-jarige Arnhemmer nog steeds vermist in de Rijn

26-jarige Arnhemmer nog steeds vermist in de Rijn

De 26-jarige Arnhemmer waar naar gezocht werd in de Arnhemse Nederrijn is nog steeds vermist. De zoekactie naar de 26-jarige man heeft niets opgeleverd volgens de politie. Wandelaar vond kleren van vermiste

Een wandelaar kwam vrijdagochtend kleren langs de oever van de Nederrijn. Agenten vonden later een ID en wisten dat het om de vermiste man ging die als sinds donderdagavond vermist was. Of de man ook daadwerkelijk ging zwemmen of in het water is geweest is niet bekend. De kleren werden vlakbij de Malburgse Bandijk gevonden. Wie de vermiste is, is niet bekend gemaakt.

Geen aanwijzingen van misdrijf

Er zijn geen aanwijzingen van een misdrijf volgens de politie. Omdat niet duidelijk is waar de man exact zou zijn werd er gezocht rond de omgeving waar de kleren van de man werden gevonden. Ondanks duikers en speurhonden leverde dit niets op.
ReactiesRelated Articles

Ismet Dilekci topscorer tijdens Baklava Toernooi 2018

Topspits Ismet Dilekci werd zondagmiddag topscorer tijdens het Baklava toernooi van voetbalvereniging Elsweide uit Arnhem. De sterke spits van Veluwezoom

VIDEO Arnhemse vlogger verliest challenge tegen NEC-aanvoerder Breinburg

Emre Yaman, bekend van ESA Futsal en Elsweide Futsal, regelde een challenge tegen NEC-aanvoerder Gregor Breinburg. De twee kenden elkaar

Arnhemse weggebruikers tevreden over wegennetwerk

Arnhemse weggebruikers zijn zeer tevreden over de verlichting, de bewegwijzering en de staat van het wegdek van de Arnhemse wegen.