26-jarige Arnhemmer nog steeds vermist in de Rijn

26-jarige Arnhemmer nog steeds vermist in de Rijn

De 26-jarige Arnhemmer waar naar gezocht werd in de Arnhemse Nederrijn is nog steeds vermist. De zoekactie naar de 26-jarige man heeft niets opgeleverd volgens de politie. Wandelaar vond kleren van vermiste

Een wandelaar kwam vrijdagochtend kleren langs de oever van de Nederrijn. Agenten vonden later een ID en wisten dat het om de vermiste man ging die als sinds donderdagavond vermist was. Of de man ook daadwerkelijk ging zwemmen of in het water is geweest is niet bekend. De kleren werden vlakbij de Malburgse Bandijk gevonden. Wie de vermiste is, is niet bekend gemaakt.

Geen aanwijzingen van misdrijf

Er zijn geen aanwijzingen van een misdrijf volgens de politie. Omdat niet duidelijk is waar de man exact zou zijn werd er gezocht rond de omgeving waar de kleren van de man werden gevonden. Ondanks duikers en speurhonden leverde dit niets op.
ReactiesRelated Articles

Grootste Turkse supermarkt van Nederland opent volgende week

Niet in de Randstad waar veel Nederlandse Turken wonen, maar in Gelderland zal de grootste Turkse supermarkt  komen. Ozbaktat Apeldoorn

Een van de eerste Arnhemse gastarbeiders overleden

Een van de eerste Arnhemse gastarbeiders is zondagmiddag in Istanbul overleden. Reacties

Omvallen kraan Alphen komt ook door allochtonen

Dit is natuurlijk een titel waar de meesten gelukkig om kunnen lachen, op Geert Wilders en zijn blanke vrienden na.