Vitesse laat alle hoeken van het Gelredome zien aan NAC Breda

by AMS97531A123 | 13 augustus 2017 14:33

In speelronde een kwam Vitesse gisteren NAC uit Breda tegen in het Gelredome. Met de nieuwkomers erbij had het elftal van Fraser geen moeite met NAC dat uiteindelijk met 4-1 verloor in Arnhem. (foto: Vitesse.nl[1]). De wedstrijd was al na 30 minuten gespeeld, omdat Vitesse er toen meteen drie in had liggen.

Bryan Linssen trots na afloop

Bryan Linssen was trots na afloop van de wedstrijd: ‘Wij deden het ook ontzettend goed. Het was echt genieten in het veld. We keken elkaar ook aan en waren en lachen zo van het gaat heel lekker.’ De andere nieuweling Thomas Bruns was ook tevreden na afloop: ‘Ik vond ons de eerste helft uitstekend spelen. We speelden echt goed, we speelden overal. Alleen de tweede helft hadden we dingen om te verbeteren. Ik heb nog nooit bovenaan gestaan. Dat is wel mooi ja.

Doelpunten Vitesse – NAC

13.921 toeschouwers zagen Vitesse vier doelpunten maken. ‘2 Bruns, ’20 Linssen, ’31 Matavz en ’77 Raschica scoorden voor Vitesse. Het doelpunt van NAC kwam op naam van Ambrose (’69).