Sterspelers maken debuut tijdens eerste oefenduel Elsweide

Sterspelers maken debuut tijdens eerste oefenduel Elsweide

20 augustus was een bijzondere zondag voor veel voetbalfans uit Arnhem. De trotse club uit de Arnhemse wijk Presikhaaf, vv Elsweide, speelde een oefenduel in Nijmegen tegen vv Keizerstad. Het bijzondere aan dit duel was dat Elsweide na jaren weer veel bekende voetballers wist samen te brengen in een elftal. Elsweide verloor de wedstrijd met 2-3, aanvoerder Dagasan scoorde twee keer voor de Arnhemmers.

Levent Akat maakt debuut bij Elsweide

Trainer Rasid Gunes en zijn assistent Ayhan Salman waren duidelijk aan het genieten van het elftal dat meteen begon met de ervaren Levent Akat. Akat beleefde zijn topjaren bij FC Presikhaaf toen hij een vaste steunpilaar was voor de bekende Arnhemse trainer Dennis van Beukering. Akat speelde zondag een prima wedstrijd tegen vv Keizerstad. Hij behoorde ook meteen tot een van de dragende spelers bij Elsweide. De Arnhemmers kwamen sterk terug nadat ze een strafschop tegen kregen (0-1). Aanvoerder Baris Dagasan maakte de 1-1 en schoot de 2-1 fraai in via een vrijetrap.



Veel spelers nog niet wedstrijdfit

Aan de conditie van veel Elsweide spelers was duidelijk te zien dat de spelers nog maar een paar keer hadden getraind. Ex-Top Oss speler Sahin Akbulut en de altijd fitte Harun Koprulu hielden het makkelijk vol tegen de spelers van zaterdag derdeklasser vv Keizerstad. Ook Idris Akyuz hield het aardig vol achterin. Gelegenheidsdoelman Cagdas Dagasan deed wel zijn best, maar had te veel last van zijn oude blessure. De bekende Futsalspeler Emre Yaman (Topklasse) was ook amper tegen te houden aan linkerflank. In de tweede helft werd het allemaal wel wat minder bij veel spelers.

Ali Deniz en Samir Yazilitas krijgen speelminuten

In de tweede helft kwam de trainer Gunes van Elsweide dan met de wissels waar heel Arnhem het over had tijdens de vakantie. Ali Deniz en Samir Yazilitas maakten hun eerste minuten als spelers van Elsweide. De ervaren spelers waren nog niet helemaal wedstrijdfit maar maakten wel indruk in verschillende fasen van de wedstrijd. Het wordt nog wel



Cijfers voor spelers
Cagdas Dagasan (5.0), Harun Koprulu (7.8), Sahin Akbulut (7.2), Emre Yaman (6.8), Levent Akat (8.0), Idris Akyuz (7.2), Enes Hayri Yucesan (5.9), Ahmed Bostanci (7.2), Jeffrey (5.0), Emre Guzelyagci (6.7) en Baris Dagasan (8.5) (C).
Reservespelers: Ali Deniz (5.4), Samir Yazilitas (5.6), Erdem Sezgin (5.2), Veyis Ozkara (5.2), Volkan Guzelyurt (speelde te weinig)

Huseyin Akdeniz was wel aanwezig, maar had nog last van een blessure.

Check meer foto’s van deze dag



Related Articles

5e editie van Arnhemse kickboxgala King of the Ring

De 5e editie van de King of the Ring wordt op 5 maart gehouden bij Sportcomplex Valkenhuizen in Arnhem. Het

VIDEO Trainer Badr Hari over Rico Verhoeven: “We gunnen je niks man, flikker maar lekker op”

De fans wachten al maanden op het gevecht tussen Badr Hari die is uitgedaagd door Rico Verhoeven.

VIDEO Twee bekende Arnhemmers vechten erop los

Twee bekende vrienden uit Arnhem staan nu lijnrecht tegenover elkaar en moeten de vuisten laten spreken. De advocaat Ismet Ă–zkara

Geverifieerd door MonsterInsights