Gevaarlijke brandstichter slaat weer toe in Presikhaaf en Geitenkamp

Gevaarlijke brandstichter slaat weer toe in Presikhaaf en Geitenkamp

De gevaarlijkste autopyromaan van Arnhem heeft vannacht weer toegeslagen in Presikhaaf en de Geitenkamp. Bewijs is er niet, maar alles wijst er op dat dit zeker het werk moet zijn van de pyromaan die Arnhem al maanden onveilig maakt.(foto: screenshots Omroep Gelderland)



Om 03.00 in de nacht brandde een Mercedes helemaal uit in Presikhaaf. De auto was niet meer te redden. Twee uur eerder werd ook al een Mercedes in brand gestoken op de Geitenkamp. De pyromaan heeft mogelijk een relatie met de slachtoffers, Alhoewel dit nog geruchten zijn.

Na elke brand komt de politie in Arnhem met standaard reacties over dat er amper informatie beschikbaar is en dat niet bekend is of de branden iets met elkaar te maken hebben. Of dit bewust wordt gedaan is ook niet zeker.

De pyromaan uit Arnhem, wordt overigens nog alleen zo genoemd door HaberArnhem, lijkt te genieten van alle aandacht en slaat toe tijdens de raarste momenten. Hierdoor is er geen logica in zijn brand pogingen en lijkt hij maar niet gepakt te kunnen worden.

Van wie die twee Mercedes  waren is niet bekend gemaakt.





Related Articles

Chris Elyass pakt zege na spannend slot tegen Barber James

Chris Elyass is sinds 20 april officieel kampioen hooghouden in Arnhem en omgeving. In diverse media werden artikelen gepubliceerd over

19-jarige kan rijbewijs direct inleveren omdat hij 190 km reed

Een 19-jarige autobestuurder , die zijn rijbewijs pas zes maanden heeft, heeft sinds afgelopen nacht geen rijbewijs meer. Hij mocht

Chico’s Place komt met unieke kip-döner in Arnhem

Chico’s Place zou Chico’s Place niet zijn als hij niet weer met iets nieuws zou komen. Onlangs maakte Mr.Chico zelf

Geverifieerd door MonsterInsights