Nog een succesverhaal, Arnhemmer Mustafa Bal beëdigd als advocaat

by AMS97531A123 | 26 augustus 2017 05:00

Arnhemmer Mustafa Bal is vrijdag, laat in de middag beëdigd als advocaat. De geboren Arnhemmer met Turkse roots is nog een succesvolle voorbeeld van Nederlandse Turken die na 50 jaar niet meer weg te denken zijn uit de Nederlandse samenleving.
Mustafa Bal, getrouwd en vader van 2 kinderen, gaat aan de slag bij Ozkara Advocaten in Klarendal. Net zoals advocaat Ismet Ozkara[1] komt ook Mr. Mustafa Bal midden uit de samenleving en is hij een voorbeeld voor veel jongeren. Bal heeft ook bestuurlijke ervaring, doordat hij al jaren actief is als bestuurslid bij de Aya Sofya moskee in Klarendal.

Mustafa Bal is toevallig ook een neef van de bekende Arnhemse politicus Kursad Bal. Kursad Bal is sinds 2014 actief in de gemeenteraad van Arnhem als fractievoorzitter van Verenigd Arnhem.

De trots van Arnhem en Kayseri was zichtbaar emotioneel tijdens de beëdiging waar ook veel familie bij aanwezig was. Zijn nieuwe werkgever Ismet Ozkara liet hem vrijdagmiddag ook niet alleen. Rabia Karaman van Verenigd Arnhem werd ook gespot.

Advocaat Mustafa Bal gaat zich bij Ozkara Advocaten onder andere bezighouden met strafrechtzaken. Velen die Mustafa Bal niet persoonlijk kennen, kennen hem zeker nog uit de tijd van de Turkse supermarkt Saray aan de hommelseweg.

[2]Endnotes:
  1. Ismet Ozkara: http://haberarnhem.nl/2015/03/30/voorbeeld-arnhemmer-van-mavo-leerling-tot-bekende-advocaat/
  2. [Image]: http://www.chicosplace.nl

Reacties

Source URL: http://haberarnhem.nl/2017/08/26/nog-een-succesverhaal-arnhemmer-mustafa-bal-beedigd-als-advocaat/