Als je een Mercedes rijdt in Presikhaaf heb je een probleem

Als je een Mercedes rijdt in Presikhaaf heb je een probleem

Sinds gisterenavond is het voor rijders van auto’s van het Duitse merk Mercedes in Presikhaaf een nachtmerrie geworden. Een nog onbekende malloot gooide van vier verschillende wagens de ruiten in en is daarna vertrokken. Heel toevallig waren de auto’s allemaal van het Duitse merk Mercedes.

De auto’s stonden allemaal geparkeerd aan de IJsselLaan in de Arnhemse wijk Presikhaaf. Volgens een van de bewoners, advocaat Ismet Ozkara, is iedereen in shock. ‘ Dit is  vervelend en jammer om mee te maken. Gelukkig was de politie snel ter plekke en loopt er nu al een onderzoek.’Alle auto’s hadden een beschadiging aan de passagierskant waardoor het vermoeden bestaat dat het om een inwoner gaat van Presikhaaf, die daar in de buurt woont. Lang zal de verdachte niet vrij kunnen rondlopen. Een aantal van deze woningen aan de Ijssellaan hebben camerabewaking, mogelijk zijn er mensen die de verdachte herkennen.

Of de verdachte ook iets te maken heeft met de vreemde autobranden in de wijk is niet bekend!

ReactiesRelated Articles

Drie dagen en nachten gamen in Schouwburg Doetinchem

Drie dagen lang strijden honderden gamers er tegen elkaar op een zogenaamde LAN party in het Amphion in Doetinchem. En

Drietal met wapen aangehouden op Singravenlaan

Wijkagent Rene Huls maakte woensdagavond melding van een aanhouding aan de Singravenlaan in Arnhem. Reacties

Seval Önder verlaat Arnhem en opent kantoor in Tiel

Op verzoek van de advocaat zelf is het artikel niet meer beschikbaar als nieuwsartikel. Reacties