Als je een Mercedes rijdt in Presikhaaf heb je een probleem

Als je een Mercedes rijdt in Presikhaaf heb je een probleem

Sinds gisterenavond is het voor rijders van auto’s van het Duitse merk Mercedes in Presikhaaf een nachtmerrie geworden. Een nog onbekende malloot gooide van vier verschillende wagens de ruiten in en is daarna vertrokken. Heel toevallig waren de auto’s allemaal van het Duitse merk Mercedes.

De auto’s stonden allemaal geparkeerd aan de IJsselLaan in de Arnhemse wijk Presikhaaf. Volgens een van de bewoners, advocaat Ismet Ozkara, is iedereen in shock. ‘ Dit is  vervelend en jammer om mee te maken. Gelukkig was de politie snel ter plekke en loopt er nu al een onderzoek.’Alle auto’s hadden een beschadiging aan de passagierskant waardoor het vermoeden bestaat dat het om een inwoner gaat van Presikhaaf, die daar in de buurt woont. Lang zal de verdachte niet vrij kunnen rondlopen. Een aantal van deze woningen aan de Ijssellaan hebben camerabewaking, mogelijk zijn er mensen die de verdachte herkennen.

Of de verdachte ook iets te maken heeft met de vreemde autobranden in de wijk is niet bekend!

ReactiesRelated Articles

Boerderijontbijt tijdens Vaderdag in Arnhemse Stadsboerderij

Zondag 19 juni is een dag vol vaderactiviteiten in Arnhem. Het hele gezin kan langs bij de Stadsboerderij de Korenmaat

Ondertekening intentieovereenkomst Focus en gemeente

De Stichting Focus Filmtheater Arnhem en de gemeente Arnhem tekenen vandaag een intentieovereenkomst voor de nieuwbouw van het filmtheater op

Arnhemmer aangehouden voor heling aanhanger

De man uit Beekbergen ziet zijn eigen aanhanger te koop staan op Marktplaats. Het gaat hier om de aanhanger die