Als je een Mercedes rijdt in Presikhaaf heb je een probleem

Als je een Mercedes rijdt in Presikhaaf heb je een probleem

Sinds gisterenavond is het voor rijders van auto’s van het Duitse merk Mercedes in Presikhaaf een nachtmerrie geworden. Een nog onbekende malloot gooide van vier verschillende wagens de ruiten in en is daarna vertrokken. Heel toevallig waren de auto’s allemaal van het Duitse merk Mercedes.

De auto’s stonden allemaal geparkeerd aan de IJsselLaan in de Arnhemse wijk Presikhaaf. Volgens een van de bewoners, advocaat Ismet Ozkara, is iedereen in shock. ‘ Dit is  vervelend en jammer om mee te maken. Gelukkig was de politie snel ter plekke en loopt er nu al een onderzoek.’Alle auto’s hadden een beschadiging aan de passagierskant waardoor het vermoeden bestaat dat het om een inwoner gaat van Presikhaaf, die daar in de buurt woont. Lang zal de verdachte niet vrij kunnen rondlopen. Een aantal van deze woningen aan de Ijssellaan hebben camerabewaking, mogelijk zijn er mensen die de verdachte herkennen.

Of de verdachte ook iets te maken heeft met de vreemde autobranden in de wijk is niet bekend!

ReactiesRelated Articles

Turkse Consulaat maakt openingstijden bekend tijdens Pasen

Het Consulaat van Turkije in Deventer waar ook Arnhemmers naar toe gaan voor allerlei aanvragen inzake paspoorten of het Turkse

32-jarige Turkse man nog steeds vermist

Van deze 32-jarige Turkse man is nog steeds niets vernomen. Reacties

Arnhem tweede beste binnenstad van Nederland geworden

Arnhem is tijdens de ‘Beste Binnenstad Awards’ verkozen tot op een na beste binnenstad van Nederland. De twee jaarlijkse verkiezing