Arnhemse brandstichter blijft toeslaan

by AMS97531A123 | 30 augustus 2017 16:06

Het begint nu wel een probleem te worden in Arnhem nu de politie nog steeds geen grip heeft op de pyromaan die bijna wekelijks toeslaat in de stad. (Foto: screenshot OmroepGelderland)

Weer een auto in brand

Eergisteren brandde er weer een auto helemaal af nadat het in brand werd gestoken. Buurtbewoners aan de agnietenstraat in Klarendal ontdekten rond half drie in de nacht dat een auto in brand stond.

[1]

Auto is Total loss

De brandweer was snel ter plekke om het vuur te blussen. Veel hielp het niet omdat de auto amper herkenbaar was na het blussen. Ondanks dat het niet zeker is dat het om brandstichting gaat, gaan wij daar wel van uit. Hoe verklaar je anders autobranden die elke week ‘vanzelf’ ontstaan in verschillende wijken in de stad.



Arnhemse pyromaan al lang actief 

De stad wordt al heel lang geteisterd door autobranden. Mogelijk is er een autopyromaan die geniet van alle anonieme aandacht en wekelijks auto’s in brand steekt.

Een theorie over dat alleen auto’s van gekleurde Arnhemmers in brand werden gestoken mag alweer in de prullenbak omdat ook auto’s van blanke burgers in brand worden gestoken.



Endnotes:
  1. [Image]: http://www.chicosplace.nl

Source URL: https://haberarnhem.nl/2017/08/30/arnhemse-brandstichter-blijft-toeslaan/